fbpx

Az életenergia visszaszerzése

Ha megfogadtad az előző posztomban (Az életenergia elvesztése) ajánlottakat, remélem, most már egyre kevesebb alkalommal kerülsz olyan helyzetbe, hogy leszívják az energiádat. Ez már óriási lépés. De hogyan tovább? Lássuk, hogyan tudsz feltöltődni, anélkül, hogy más energiáját vennéd el. Ehhez adok most néhány tanácsot.

  • Kezdj el pozitívan hozzáállni magadhoz.
  • Fogadd el magad: a tested, a hibáidat, a jó tulajdonságaidat pedig mutasd ki.
  • Hagyd abba saját magad ostorozását, kritizálását, így a környezetedet sem fogod annyira kritikus szemmel látni.
  • Ha ezzel megvagy, lassan befelé fordul a figyelmed és észreveszed a szépséget, a jóságot, ami benned van és, amit mások vagy a világ számára át tudsz adni. Kezdd el kicsiben ennek gyakorlását. Lépésről-lépésre haladj, hogy a kitűzött célokat mindig eltaláld, és tanulhass az eredményeidből.
  • Kezdj el olyan mértékben adni, hogy az agyad elfelejtsen magával foglalkozni. Eltűnik a: NA, DE MI LESZ AKKOR VELEM?-érézés. Ha mégis csalódottnak érzed magad, ne feledd: a negatívnak tűnő események hatására fejlődsz a legtöbbet.

le1Ha ezt végigcsinálod, egyre jobban megnyílsz és fokozatosan átalakítod az energiateredet, végül hasonlókat vonzol be, mint magad. A találkozások során sziporkázó beszélgetések részese lehetsz, ösztönző viselkedési formákkal találkozol. Ha esik az eső, akkor se lesz rosszkedved. Megvárod míg csillapodik egy cseppet, majd esőkabátban és bakancsban viszed le sétálni a kutyusodat. Együtt mosolyogtok a fákra, növényekre, amelyek épp most isszák fel azt a csapadékot, amivel pazar zöld színüket hónapokon át megtartják. Megtanulod fenntartani ezt az energiaállapotot és a környezeted átalakul. Lehet, hogy e folyamat során sok ember eltűnik mellőled, de akik jönnek, azokkal boldogabbnak, energikusabbnak érzed magad. Már csak egy dolog maradt: ennek az állapotnak a megtartása, de erről majd következő poszban mesélek.

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Make Eat Happen facebook közösségéhez: itt.

Fotók: Kép1, Kép2

 

 

Kapcsolódó cikkek

Hagyj üzenetet