Az Őrség ízei 3 nap (GASZTRO, JÓGA, ÉLETMÓD ) 2018.November 16-18.

Idén késő ősszel ismét az Őrség csodálatos környezetében töltünk egy hosszú hétvégét. Ha van kedved, jelentkezz mihamarabb, (már csak néhány hely maradt) hogy kipróbáld az ayurvédikus terapeuta masszázsát, a vegetáriánus chefünk ételkülönlegességeit, jógázhass, pihenhess, feltöltődj ezen a különleges vidéken.

Első nap:
Délután önálló érkezés Őriszentpéterre, ahol a Pajta Bisztróban (Gault Millau jegyzésű) várunk Titeket. Megisszuk az első forró kakaót, megismerkedünk a csapat többi tagjával, majd elfoglaljuk a közeli szállásokat, kiosztva, a szobákat.( 2 ágyas elhelyezés) Gyorsan átöltözünk és egy könnyed, átmozgató jógával, jóga kriával levezetjük a stresszt, és az utazás fáradtságát. Vegetáriánus vacsoránk fogyasztása közben az esti-téli tájban gyönyörködve egymásról és a 3 napos tábor céljáról többet megtudunk.
Kicsit lelassulunk, átvesszük a természet rezgését majd nyugovóra térünk a jó meleg dunyhák alatt autentikus őrségi szállásainkon. Kiadós, mély alvás reggelig.


Második nap:
Ezen a napon ébredés után, dinamikus jógával kezdjük a napot az üvegablakos/falu teremben, ahol a reggeli zúzmarás táj panorámájában gyönyörködhetünk a napköszöntések közben. A Pranayama és az Asanák szekvenciájának gyakorlásával, gyakorlásunk a testi és szellemi méregtelenítést, és energetikai feltöltődést biztosítja számunkra. Az óra végén testileg átmozgatva, lelkileg-szellemileg frissen, feltöltődve mondjuk el közös Mantránkat.
Reggeli superfood-os smoothie-nkat közösen készítjük és fogyasztjuk el itt, részletesen kitérve az összetevők élettani hatásaira, és a táplálkozásunk reformjában betöltött szerepére. Interaktív beszélgetésben közös célokat fogalmazunk meg, az egyéni életmódváltásunk sikerességéhez.
Zuhany, és séta, hisz vár minket a helyi Ökopiac, ahol frissen szerezhetünk be helyi inyencségeket és ajándékokat. Aki szeretne, sétálhat kicsit a piacon kívül a városban , vagy a Zala partján is ebédig, amit közösen a szállásunkon fogyasztunk el. (Őriszentpéter Magyarország egyik legkisebb városa, de fekvése, rendezettsége és természetes erdei környezete, az egyik legmegnyugtatóbb kisugárzású, energetikájú településsé teszi. )
A kimagasló ételminőséget és izeket felvonultató séfünk a parádés ízek bajnoka, meg akkor is, ha a mi étkezéseink -a táborunk jellegéből adódóan –elsősorban a megtisztulást, és nem a mértéktelen „érzék kielégítést” hivatottak betölteni.

Ebéd után egy kicsit pihenünk, majd délután környék legrégibb tökmagolaj készítő prését látogatjuk meg, ahol kóstolni és vásárolni is lesz lehetőségünk. A tökmagos finomságok mellett kézzel készült rétest csipegethetünk. Innen a közeli szaunaparkba és fedett fürdőbe vezet utunk, ahol kilazulunk, és feltöltődünk. (OPCIONÁLIS)


Visszaérkezve a jógaterembe, hangtál-meditációval folytatjuk a szeánszunkat. Az elernyedt izmaink után a tudatunkat is ellazítjuk, és feltöltjük csakráinkat a hangtálak mennyei hangjával. „Felocsúdva utazásunkból”, jól fog esni a finom vacsoránk. Akinek marad energiája, a vacsora után személyiségfejlesztő beszélgetésre velünk marad, melyből kiderül, miként segíthet a helyes táplálkozás, a jóga, a jóga filozófia gondjaink feltárásában, és a „mókuskerékből” való kilépésben.


Harmadik nap:
Ezen a napon ismét reggeli dinamikus jógával kezdünk a természet lágy ölén lévő üvegteremben, testtartás javító nyújtásokat, és gyakorlatokat, és a helyes légzéstipusokat megismerve, utána pedig új superfoodokat ismerünk meg és keverünk bele a reggeli smoothie-ngba. Folytatjuk a beszélgetésünket Ayurvédikus irányba, így mindenki egy kicsit megismerheti ezt a 6000 éves (legősibb) gyógyászati tudományt,(science of Life) és iránymutatást kaphat önmaga Dosha tipusára vonatkozólag, melyből például kiderül milyen ételek, élelmiszerek valók és nem valók számára.

Zuhanyzás, átöltözés után egy rövid erdei sétával vesszük át a természet rezgését. Majd egy izgalmas ebédet fogyasztunk a séf ajánlásával. Ebéd után egy közös erdei kerékpározással, – időjárástól függően – búcsúzunk az Őrség mesés vidékétől.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
55 000 Ft (Jelentkezéskor 25.000 Ft + 30 000 Ft, 2018. Okt.15-ig.)
Részvételidíj tartalma:
– szállás: 2 éjszaka, elhelyezés kétágyas szobában ( A szállás a Őriszentpéter falusi turizmus házaiban)
– jógaterem, kézműves látogatások, kerékpárkölcsönzés (időjárásfüggő) díja
– minden étkezéshez szükséges alapanyag, superfoodok
– 2 x smoothie & zabkása reggeli, 2 x ebéd, 2 x vacsora, tiszta szűrt vízzel (Vegetáriánus)
– jógaórák, tematikus vezetett beszélgetések
Jelentkezés:
info@makeeathappen.com
0036209343620

Kapcsolódó cikkek

Hello