fbpx

Jóga/Stretching/Koncentrációs & Meditációs gyakorlatok/Reiki/Csakratisztítás

Jóga

Magán- és Kiscsoportos

igény szerint választhatóak.

Javasolt időtartam: 1-1,5 óra

Bejelentkezés: info@makeeathappen.com

T: 06209343620

Jógával a  hétköznapi életben sok területen találkozunk, csak nem mindig ismerjük fel.

Alapelemei az iskolai tornaórákon végzett gimnasztikai gyakorlatok, a gyógytorna és a rehabilitációs tornaelemei is. A nyújtó gyakorlatok, melyeket a sportolás végén, elején levezetésként &bemelegítéskéntvégzünk, szintén jóga elemekre épülnek.

Tapasztalataimat átadva, inspirálva másokat, a  2011 óta tanítok jógát és nehezen tudom elhinni, hogy mennyi fiatalnak rossz a háta, a tartása, recsegőek az ízületei, hasogat a dereka és nehezére esik lehajolni nyújtott lábbal a cipőfűzőjéig. A táplálkozás és a stressz a fő okozója a fájdalmaknak és a betegségeknek a szervezetben.  Mindenkinek csak ajánlani tudom a jógát!  Napról napra tapasztalhatod a jótékony hatását: erősebbé, hajlékonyabbá, egészségesebbé teszi a Testet és a Lelket. Csak egyszer kell elkezdened, a szenvedélyeddé válik. Fantasztikus érzés. Jó utazást …

Yogaforatlethes: (jóga a sportban)

Stretching, helyes lélegzés beiktatása a sportolók napi edzésébe:  megnöveli a teljesítőképességet, csökkenti a serülések veszélyeit, és energetizál.

Jóga az Út az egységhez, a valódi önmagunkhoz.

Életmód, ami egy integrált, tudatos rendszer a Szellem, a Lélek és a Test egységesítéséhez. Ez az Élet Művészete Indiából származik, ahol évezredek óta gyakorolják. A tanításai ugyanannyira érvényesek ma, mint a régi időkben, hiszen a Jóga az univerzális igazsággal, egységgel foglalkozik. A Jóga nem vallás, az általa tanított technikák bárki számára elérhetőek és rendkívül hatékonyak.

„A Jógának semmi köze nincs a fizikai képességekhez. Ha ez így lenne, akkor a tornászok és a táncosok lennének a leghitelesebb jógik a Földön. A jógapózokba a levegőzés ritmusával engedjük magunkat, fókuszálva, tudatosan, alázattal.„

Számos fajtája fejlődött ki a 4 alap Jóga típusból. (Karma Jóga, Jnana, Bhakti, Hatha )

Legismertebbek a Hatha jóga alapjaira épülő irányzatok.

Mindenki számára a megfelelő jógastílus megtalálása a fontos. Amin keresztül elindulhat a maga útján, és lépésről-lépésre haladva eljut a saját Lelki-Testi-Szellemi egyensúlyához.

Semmi olyan nem létezik, hogy: nekem az kell, nekem azt kell csinálnom, nekem azzá kell válnom, kivéve az, hogy a jelenben vagyok, létezem. Ami fent, az lent. Mind egyek vagyunk.

Reiki:

A Reiki/seichem kezelés, egy olyan módszer melyben a kezek nem érnek a testhez és a páciens felöltözve helyezkedik el egy masszázs asztalon vagy egy széken. A kezelést végző személy az Élet/Univerzum energiáját vezeti át a tenyerein keresztűl a pácienshez, hogy a javítson annak testi, lelki, szellemi állapotán. A kezelés során felgyorsul a Test öngyógyítási folyamata, megnyitja a Tudatot és a Lelket a fizikai szinten jelentkező probléma feloldására. Mindemellett mély nyugalmi állapotot is előidéz. A kéz pozicióinak változtatásai a Test energia központjait és a hozzájuk kapcsolódó belső szerveket stimulálják. A kéz távolságának változtatása a mélyebb energia-átvezetést szolgálja. A kezelések száma függhet a problémát okozó jelenségek mélységétől és az energia mennyiségtől, ami a jó közérzet visszaállításához szükséges.

Javasolt kezelési idő: 20-45 perc

(info@makeeathappen.com)

Csakra tisztítás:

A Csakrák színei a hozzájuk tartozó kristályok színeivel egy-egy Energiaformát-rezgést képviselnek. A 7 testben lévő csakrára helyezett kristályok feladata, hogy kiegyensúlyozza és a megfelelő frequenciára hangolja a csakrákat, így biztosítva a tökéletes energiaáramlást közöttük. Ez a nyugtató kezelés kiegyensúlyozza és energetizálja a csakrákat. (ajánlott kiegészíteni egy reiki kezeléssel)

Javasolt kezelési idő: 20-45 perc

(info@makeeathappen.com)