Személyes Konzultáció / Jógapszichoterápia tanácsadás

„AMIT ESZEL, AZZÁ LESZEL”

Emésztési-anyagcsere problémák, elhízás, testsúly, kalória, szív-érrendszeri problémák, alvászavar, vitaminhiány, inzulinintolerancia, cukorbetegség, hasfájás, puffadás, ételallergia, glutén, laktóz érzékenység , diétázás, ???

Ha foglalkozol a témával, és ezt olvasod, akkor valószínűleg a médiában található információk útvesztőjében kavarogsz, és –vagy kipróbáltál már néhány „jótanácsot” is,  lehet „sokatígérő „konzultáción is jártál, hosszútávú eredmény nélkül .

Én a Test, a Lélek, és a Tudat integrált tesztelését, vizsgálatatát, értékelését tartom alapvetően fontosnak, hiszen azok EGYségesen hatnak egymásra, és egyik sem értékelhető, a másik figyelembevétele nélkül.

Táplálkozási-Életmód tanácsadás, 6000 éves Ayurvéda alapokon. Étrendtervezés, vásárlási tippek, receptek, testmozgás ajánlás, jóga, stretching.

Inspirálni, segíteni szeretnék, és végigkísérni az „ÚTON”, ahol hétköznapi, eddig megszokott táplálkozásod, bevásárlási szokásaid, receptjeid megreformálása után, megtapasztalsz, rátalálsz,  egy könnyed, egészséges, energetikusabb életminőségre. Itt az elsődleges cél, már az így elért egészséged megtartása lesz, és nem a gyógyulás.

KONZULTÁCIÓ, SZEMÉLYRE SZABOTTAN ALKALMAZ:

Testi, lelki, energetikai alkat leírást (Ayurvéda-Dosha teszt, csakraszámítást)
Részletes Étrend-Étkezési tervet Dosha típus/jelenlegi életmód szerint, Ételcsoportonként, kérésre:recepteket
Tisztítókúra leírást, Superfoodok , vegetáriánus, Nyers&organikus ételek, házi, hagyományos ételek újragondolt javaslatait

Meditációs technikák a stressz enyhítésére és a jelenlegi kiegyensúlyozatlanság ellen
Rendszeres testmozgásajánlást, Stretching, Jóga és típusai megismertetésével.

 

ÉLETMÓDVÁLTÁS, COACHING:

A konzultációt követően teljeskörű, mozgás, táplálkozás és életmódprogramok (1-2 vagy több hónaposak) ajánlottak, személyre szabottan, melyeknek megvalósításában, személyes és, vagy interaktív (telefon, internet…stb) megoldás orientált , segítő kapcsolatot alakítunk ki.

Nem maradsz magadra a nehéz pillanatokban!  Vannak napok, amikor elfogy a türelmünk, az energiánk… hogy ekkor se add fel:

Utólagos Konzultációt(Kérheted a telefonos vagy személyes), illetve javasolom 10 naponta a Kontrollmegbeszéléseket, melyek sikerrel tárnak fel –egy külső szakértői nézőpontból-olyan apró lehetőségeket, mellyel ” újratöltve, inspirálva folytathatod az Utad, a kitűzött cél felé…

Jógapszichoterápia tanácsadást a jelenlegi stressz, életmód, ételvágyak…stb figyelembevételével.
Meditáció,  jóga, légzési technikák, jóga nidra, jóga kria gyakorlatok, a stressz enyhítésére és a jelenlegi kiegyensúlyozatlanság ellen. Koncentrációnövelés, energetizálás.

KONZULTÁCIÓ (személyesen vagy On line)

Bejelentkezés:

info@makeeathappen.com 

vagy

ilkopeter@hotmail.com

T:+36209343620

HOGYAN MŰKÖDIK? MIRE FÓKUSZÁLUNK?

Hello