fbpx

2018-as Jóga, Gasztró, Életmódtáborok listája…

Sziasztok MAKE EAT HAPPEN barátok,

Ez az év csodálatosan kezdődött, hiszen egy fantasztikus csapat vett részt a Koh Phangan-i, Jóga , SUP, Életmódtáborban. Barátságok születtek, és egy rendkívüli társaság “kovácsolódott “össze. Köszönöm még egyszer mindenkinek a részvételt.

 

 

Ezzel a pozitív energiával a tudatomban, megosztom a 2018-as év első, és második Gasztró, Jóga Életmódtáborának leírását.

Kérem vegyétek figyelembe, hogy a TÁBOROK LÉTSZÁMAI LIMITÁLTAK: 16 FŐRE, így érdemes előre foglalni.

 

A KISOROSZI (Június 1-3) és a DÖRGICSEI (Június 29-Július 1) tábor után, Augusztus közepén a kánikula közepén a ZÜRICHI TÓ PARTJÁN tervezek egy Jóga, SUP, Életmódtábort, melyre már lehet jelentkezni, érdeklődni….(hamarosan ez is felkerül az ESEMÉNYEK közé

 

 

Stresszoldás & koncentráció növelés Pilisi energiákkal. 3 nap Kisoroszi (GASZTRÓ, JÓGA, ÉLETMÓD)
2018. Június 1-3.


Első nap:
Délután önálló érkezés Kisorosziba, ahol a Rácz fogadóban várunk Titeket. Megisszuk az első forró kakaót, megismerkedünk a csapat többi tagjával, majd elfoglaljuk a szállásainkat, kiosztva, kisorsolva a szobákat.( 2 v 3 ágyas elhelyezés) Gyorsan átöltözünk és egy könnyed, átmozgató jógával, jóga kriával levezetjük a stresszt, és az utazás fáradtságát. Vegetáriánus vacsoránkat (előre leadott receptek alapján) is, itt a Rácz fogadóban tálalják, miközben a kandalló tüzénél egymásról és a 3 napos tábor céljáról többet megtudunk.


Kicsit lelassulunk, átvesszük a természet rezonanciáját ( Duna víz eleme-Szentendrei sziget helyszine – kimossa a negatív energiáinkat ) majd nyugovóra térünk a jó meleg dunyhák alatt. Kiadós, mély alvás reggelig.

Második nap:
Ezen a reggelen ébredés után, dinamikus jógával kezdjük a napot a padlófűtéses különteremben, ahol elcsendesedve, meditációs ülésben kezdjük a gyakorlást. A Pranayama és az Asanák szekvenciájának harmonizálásával, gyakorlásunk a testi és szellemi méregtelenítést, és energetizálást biztosítja számunkra. Az óra végén testileg átmozgatva, lelkileg-szellemileg frissen, feltöltődve mondjuk el közös Mantránkat.


Reggeli superfood-os smoothie-nkat közösen készítjük és fogyasztjuk el itt, részletesen kitérve az összetevők élettani hatásaira, és a táplálkozásunk reformjában betöltött szerepére. Interaktív beszélgetésben közös célokat fogalmazunk meg, az egyéni életmódváltásunk sikerességéhez. Fókuszban: csakráink tisztítása, feltöltése, harmonizációja a természettel és embertársainkkal.


Aki szeretne, zuhanyzás után sétálhat kicsit a 100 m re lévő Duna parton, Kisoroszi régi/felújított mesebeli házacskái között , vagy akár a Sziget csúcsig is…ebédig, amit közösen a Rácz fogadóban fogyasztunk el. (Kisoroszi a Szentendrei sziget legészakiabb faluja, de fekvése /kilátás a Visegrádi várra/, rendezettsége és helyrajzi pozíciója (Szent György vonal, Duna víz /VÍZ elem/), megnyugtató kisugárzású, energetikájú településsé teszi.

Ebéd egy kicsit pihenünk, majd délután ellátogatunk a közeli Biokertészetbe, ahol Pető Áron –Bio mesterkertész – vezetésével, megismerkedünk a biodinamikus termeléssel, annak az egészségre gyakorolt pozitív hatásaival, és megkóstoljuk a „különbséget” a BIO és a vegyszeres termesztés, és termények között.
A kora délutáni órákban egy méregtelenítő szaunázással tesszük teljessé az ellazulást.

Visszaérkezve a jógaterembe, hangtál-meditációval folytatjuk a szeánszunkat. Az elernyedt izmaink után a tudatunkat is ellazítjuk, és feltöltjük csakráinkat a hangtálak mennyei hangjával.
A meditációs, stresszoldó gyakorlatok után, a kandalló pattogó tüze mellett jól fog esni a finom vacsoránk. Akinek marad energiája, a vacsora után személyiségfejlesztő beszélgetésre velünk marad, melyből kiderül, miként segíthet a védikus asztrológia, a jóga filozófia a hétköznapi férfi-női/párkapcsolati problémáink feltárásában, és a „mókuskerékből” való kilépésben.


Harmadik nap:
Ezen a napon ismét reggeli dinamikus jógával kezdünk a jógateremben, testtartás javító és korrigáló nyújtásokat, és gyakorlatokat, és a helyes légzéstípusokat megismerve, stresszoldó és koncentrációs gyakorlatokat végzünk.


Utána pedig új superfoodokat ismerünk meg és keverünk bele a reggeli smoothie-ngba. Folytatjuk a beszélgetésünket Ayurvédikus irányba, így mindenki egy kicsit megismerheti ezt a 6000 éves (legősibb) gyógyászati tudományt,(science of Life) és iránymutatást kaphat önmaga Dosha típusára vonatkozólag, melyből például kiderül milyen ételek, élelmiszerek segítenek: Anti aging, szépítkezés, diatetika, egyszerű változtatások, tartós fogyásban….

Zuhanyzás, átöltözés után, séta és a kerékpárok átvétele, kipróbálása a szigettúránkhoz.
Ahogy felkészült, feltöltődött kis csoportunk, a bringáink nyergébe pattanva egy fantasztikus kört tekerünk a parti, erdei, a tavaszi virágokba borult mezei utakon, megismerkedve a sziget titkolt, rejtelmes szépségeivel. A dinamikus cardio mozgás végén lelazítjuk, felfrissült izmainkat. A sziget egyik legvarázslatosabb pontját kiválasztva, egy 30 perces meditációval ráhangolódunk a Szent György vonal és a Duna vízének tisztító, feltöltő energiájára.

 

Ebédünk után, ejtőzés és napozás a fogadó teraszán vagy a Duna partján, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Pilisi hegyekre…majd összecsomagolunk és búcsút intünk házigazdáinknak, egymásnak.

Ahogy felkészült, feltöltődött kis csoportunk, a bringáink nyergébe pattanva egy fantasztikus kört tekerünk a parti, erdei, a tavaszi virágokba borult mezei utakon, megismerkedve a sziget titkolt, rejtelmes szépségeivel. A dinamikus cardio mozgás végén lelazítjuk, felfrissült izmainkat.
A fogadóhoz visszaérve, összecsomagolunk és búcsút intünk házigazdáinknak, egymásnak.
Létszám: max 16 fő

RÉSZVÉTELI DÍJ:
52 000 Ft (Jelentkezéskor : 20.000 Ft foglaló + 32 000 Ft 2018. Május. 15-ig.)
(a kifizetések a Szálláshely, és az én számlámra utalandóak. Pontosítás személyesen, vagy telefonon)
Részvételidíj tartalma:
– szállás: 2 éjszaka, elhelyezés 2 v 3 ágyas szobákban ( A szállás Rácz fogadóban)
– jógaterem, szauna, biokertészet látogatása, profi biciklik kölcsönzési díja
– minden étkezéshez szükséges alapanyag, superfoodok
– 2 x smoothie reggeli, 2 x ebéd, 2 x vacsora, tiszta szűrt vízzel (Vegetáriánus)
– jógaórák, tematikus vezetett beszélgetések (életmódváltás, táplálkozás, ayurvéda, jógafilozófia …)

/ Lemondás esetén a foglaló díja nem kérhető vissza. A második részlet kifizetése után- lemondás esetén- sem a foglaló, sem a második részlet nem kérhető vissza./
Jelentkezés:

info@makeeathappen.com
Vagy : ilkopeter@hotmail.com

T: +36209343620

TÖLTŐDJ FEL, A MESÉS BALATONFELVIDÉKEN, DÖRGICSE HATÁRÁBAN: JÓGA, SUP,AYURVÉDIKUSMASSZÁZS,LEVENDULAMEZŐK,GASZTRONÓMIA… ÉLETMÓDVÁLTÁS HÉTVÉGE A MAGYAR PROVANCE-BAN.
2018.JÚNIUS 29-JÚLIUS.1.

Jógázz velünk reggelente, készítsük el a superfoodos méregtelenítô, energetizáló smoothie turmixokat, látogasd meg a Káptalantóti Piac- ot, végigkóstolva a balatonfelvidéki kézműves finomságokat, ismerd meg a Dörgicsi Levendula Major-t, a Káli medence rejtett magasfensíkját, tavait, ad át magad az ayurvédikus masszázs méregtelenítô hatásának.


Fürödj vagy SUP-olj a Tihanyi félszigeten, relaxálj a koraesti hangtál-meditációval, jógakriával, majd csatlakozz az esti tábortűz melletti ( védikus asztrológia, jógafilozófiai-párkapcsolati, életmódváltás- ayurvédikus táplálkozási… Stb) beszélgetésekhez.
Létszám: max 16 fő

 

 


RÉSZVÉTELI DÍJ:
52 000 Ft (Jelentkezéskor : 20.000 Ft foglaló + 32 000 Ft 2018. Június. 1-ig.)
(a kifizetések a Szálláshely, és az én számlámra utalandóak. Pontosítás személyesen, vagy telefonon)
Részvételidíj tartalma:
– szállás: 2 éjszaka, elhelyezés 2 v 3 ágyas szobákban ( Vöröstó: teljesen felújított, autentikus vidéki házakban)
– jógaterem használata, masszázs, SUP, Levendulamajor látogatása
– minden étkezéshez szükséges alapanyag, superfoodok
– 2 x smoothie reggeli, 2 x ebéd, 2 x vacsora, tiszta szűrt vízzel (Vegetáriánus)
– jógaórák, tematikus vezetett beszélgetések (életmódváltás, táplálkozás, ayurvéda, jógafilozófia…)

/ Lemondás esetén a foglaló díja nem kérhető vissza. A második részlet kifizetése után- lemondás esetén- sem a foglaló, sem a második részlet nem kérhető vissza./

 

Jelentkezés:

info@makeeathappen.com
Vagy : ilkopeter@hotmail.com
T: +36209343620

 

 

Kapcsolódó cikkek