fbpx

Jóga, Életmód, Ayurvéda tábor Őriszentpéter 2023 Aug. 25-27.

Jóga, Életmód, Ayurvéda tábor Őriszentpéter 2023 Aug. 25-27.
Ahogy telnek a napok észlelheted a folyamatot…A sötétség kívül maradjon, belül gyújts lámpást te magad az Elmédben. Ez a FÉNY világítson, hogy mások is megtalálják helyes utat.
Merj élni a megértésed szerint. Változtass!
Mi ezt tettük. Városi Életből, a Nemzeti Parkba költöztünk. Hogyan változott az életterünk, életenergiánk? Miként élhet, mit csinálhat egy városi ember a természetben? Miért vagyunk közelebb minden értékes dologhoz, helyszínhez itt, mint a városban?
Ebben a három napban segítünk, inspirálunk, hogy olyan új, pozitív életminőségben éld meg önmagad, aminek tapasztalatait, hosszútávon, a mindennapokban is tudod hasznosítani vagy épp megosztani másokkal. A tábor célja, hogy ki tudd pihenni a hétköznapok fáradalmait, jól érezd magad és testileg-lelkileg feltöltődj.
RÉSZVÉTELI DÍJ:
62 000 Ft (Jelentkezéskor 32000 Ft foglaló + 30 000 Ft, 2023. Július 20-ig.)
LÉTSZÁM: max.20 fő
JELENTKEZÉS:
ilkopeter@hotmail.com
info@makeeathappen.com
0036209343620
(lemondás esetén a foglaló díja nem kérhető vissza)
ELSÖ NAP:
Délután önálló érkezés Őriszentpéterre, ahol a Farkasdombi vendégházban (130 éves kisnemesi kúria) várunk Titeket. Ott megismerkedünk a csapat többi tagjával, majd elfoglaljuk a szállásokat:
Kiosztva, a szobákat.(2 v 3 ágyas elhelyezés) Gyorsan átöltözünk és az Őriszentpéteri TELEHÁZ-ban és egy könnyed, átmozgató jógával, jóga kriával levezetjük a stresszt, és az utazás fáradtságát. Vegetáriánus /vegán vacsoránk fogyasztása közben az esti-Őszi tájban gyönyörködve egymásról és a 3 napos tábor céljáról többet megtudunk.
Kicsit lelassulunk, átvesszük a természet rezgését majd nyugovóra térünk a tücskök zenéjére autentikus, felújított őrségi szállásainkon. Kiadós, mély alvás reggelig.
MÁSODIK NAP:
Ezen a napon ébredés után, dinamikus jógával kezdjük a napot. A Pranayama és az Asanák szekvenciájának gyakorlásával, gyakorlásunk a testi és szellemi méregtelenítést, és energetikai feltöltődést biztosítja számunkra. Az óra végén testileg átmozgatva, lelkileg-szellemileg frissen, feltöltődve mondjuk el közös Mantránkat.
Reggeli superfood-os smoothie-nkat közösen készítjük és fogyasztjuk el, részletesen kitérve az összetevők élettani hatásaira, és a táplálkozásunk reformjában betöltött szerepére. Interaktív beszélgetésben közös célokat fogalmazunk meg, az egyéni életmódváltásunk sikerességéhez.
Zuhany, és séta, hisz vár minket a helyi Ökopiac, ahol frissen szerezhetünk be helyi ínyencségeket és ajándékokat. Aki szeretne, sétálhat kicsit a piacon kívül a városban, vagy a Zala partján is ebédig, amit közösen a szállásunkon fogyasztunk el. (Őriszentpéter Magyarország egyik legkisebb városa, de fekvése, rendezettsége és természetes erdei környezete, az egyik legmegnyugtatóbb kisugárzású, energetikájú településsé teszi. )
Ebéd után egy kicsit pihenünk, majd délután VÁLASZTHATÓ PROGRAMOK VÁRNAK:
-Hársas tó fürdőzés
-Őri kávézó látogatása; kávé/süti különlegességek
– Bölény rezervátum -Környék legrégibb tökmagolaj készítő prését látogatjuk meg, ahol kóstolni és vásárolni is lesz lehetőségünk. A tökmagos finomságok mellett kézzel készült rétest csipegethetünk.
– Csokoládé manufaktúrá)a látogatása
-pihenni vágyóknak:
Lazulás olvasgatás a kertben.
Kora este visszaérkezve a jógaterembe, hangtál-meditációval folytatjuk a szeánszunkat. Az elernyedt izmaink után a tudatunkat is ellazítjuk, és feltöltjük csakráinkat a hangtálak mennyei hangjával. „Felocsúdva utazásunkból”, jól fog esni a finom vacsoránk. Akinek marad energiája, a vacsora után személyiségfejlesztő beszélgetésre velünk marad, melyből kiderül, miként segíthet a helyes táplálkozás, a jóga, a jóga filozófia gondjaink feltárásában, és a „mókuskerékből” való kilépésben.
HARMADIK NAP:
Ezen a napon ismét reggeli dinamikus jógával kezdünk, testtartás javító nyújtásokat, és gyakorlatokat, és a helyes légzés típusokat megismerve, utána pedig új superfoodokat ismerünk meg és keverünk bele a reggeli smoothie-ngba. Folytatjuk a beszélgetésünket Ayurvédikus irányba, így mindenki egy kicsit megismerheti ezt a 6000 éves (legősibb) gyógyászati tudományt,(science of Life) és iránymutatást kaphat önmaga Dosha típusára vonatkozólag, melyből például kiderül milyen ételek, élelmiszerek valók és nem valók számára.
Zuhanyzás, átöltözés után egy rövid erdei sétával vesszük át a természet rezgését. Majd egy izgalmas ebédet fogyasztunk a séfünk ajánlásával. Ebéd után egy közös erdei kerékpározással, – időjárástól függően – búcsúzunk az Őrség mesés vidékétől.
RÉSZVÉTELI DÍJ:
62 000 Ft (Jelentkezéskor 32.000 Ft + 30 000 Ft, 2023. Július. 20-ig.)
Részvételidíj tartalma:
– szállás: 2 éjszaka, elhelyezés 2 v 3 ágyas szobákban/apartmanokban ( A szállás : Farkasdombi vendégház
– jógaterem, kézműves látogatások díja
– minden étkezéshez szükséges alapanyag, superfoodok
– 2 x smoothie & zabkása reggeli, 2 x ebéd, 2 x vacsora, tiszta szűrt vízzel (Vegetáriánus, vegán)
– jógaórák, tematikus vezetett beszélgetések
Külön térítendő:
-kerékpárkölcsönzés kb 2500 Ft/óra
Jelentkezés:
ilkopeter@hotmail.com
info@makeeathappen.com
0036209343620
(lemondás esetén a foglaló díja nem kérhető vissza)
Kezdőket és haladókat egyaránt várjuk, hiszen a korábbi magyarországi és thaiföldi táborok is megmutatták, hogy rövid idő alatt, a közös gyakorlások, beszélgetések milyen erős, pozitív EGYSÉGet teremtenek különböző emberekből .
MINDEN MEGOSZTÁST KÖSZÖNÖK SZÉPEN, MERT A FB NEM OSZTJA MEG 100%- BAN A POSZTJAIMAT…BÜNTETÉSBEN TART…

Kapcsolódó cikkek