fbpx

Őrségi Életmód, Jóga , Gasztró tábor 2019. Nov.15-17

A hétvégen ismét a mesés Őrség látta vendégül, csapatunkat az őszi Életmód, jóga, Gasztró táborban.

Szállásunk Kerkafalva teljesen felújított, patináns kúriájában volt, ahol autentikus bútorokkal felszerelt, külön fürdőszobás apartmanok, szauna, és cserépkályhás ebédlő, társalgó szolgálta kényelmünket, pihenésünket.

A környéken szinte ismeretlen a kerítés, így messze ellátni a bükk, tölgy, fenyő erdőkkel szegélyezett tájon. Reggelente a régi, de felújított malom, keresztgerendás, emeleti termében meditáltunk, jógáztunk, majd az Öko piacon kóstoltuk végig a helyi finomságokat. A piacozás után átbeszéltük a táplákozás, étrendváltás, életmódváltás szükségességét, miközben superfoodos Smoothiet készítettünk.

Nem maradhatott el a tökmagprés, olajkészítő látogatása sem, ahol részletesen megismerkedtünk a gyártási titkokkal. Tökmagkrém, 100% tökmagolaj, dióolaj, szőlőmagkrém…stb sok finomság került a kosarainkba. Éhségünket sztár chefünk vegetáriánus, vegán ételkölteményei csillapították, mindenki legnagyobb megelégedésére. (még a „húsevők” is repetáztak…)

 

Az esti yin jóga, hangtál meditációk után, még a frissen rakott, pattogó tűz mellett, a kandalló körül beszélgettünk, értékeltük ki a napközben gyakorolt, tanult mozgás, táplálkozás, új aspektusait.

Fájó szívvel vettünk búcsút a kristály tiszta levegőjű, őszi színeiben pompázó Őrségtől, remélem 2020. Január közepén újból itt tarthatjuk az Év első Jóga, Meditáció Elvonulásunkat, ahol a Méregtelenítés, Stresszcsökkentés, Koncentrációnövelés lesz a fő irányvonalunk.

 

Köszönettel tartozom minden résztvevőnek, és hálával, hogy megtiszteltek, meghallgattak.  Remélem, sikerült titeket valamilyen szinten inspirálni az egészséges életmódváltás irányába. Hitelesen bemutatva, átbeszélve, együtt tapasztalva ennek lépéseit. Talán még találkozunk valamelyik soron következő táborban, elvonuláson. Talán 2020.02.02-14 Koh Phangani Jóga, SUP, Életmód táborban. Namaste.

https://makeeathappen.com/eletmod-joga-sup-tabor-koh-phangan-thaifold/

 

 

Kapcsolódó cikkek