fbpx

Visszatérő témák a céges hétköznapokban

Bankár, aki a napi stresszt szeretné csökkenteni…

Pénzügyi vezető, Bróker, aki koncentrációját, figyelmét szeretné növelni.

Színész, műsorvezető, aki a hétköznapok őrületében szeretne elengedést, megnyugvást találni, tisztább, egészségesebb  táplálkozást folytatni.

Cégvezető, aki aglutén-és laktózmentesség szerint szeretné a céges étel/nasi-választékot beállítani.

Fiatal anyuka, aki a „JOJO effect-el „ küzd , és nem sikerült tartósan a testsúlyát stabilizálni.

 

 

40-es apuka, aki rendszeresen edz, sportol, de a „feszülő hordóhasát” nem sikerült eltüntetnie.

Túlsúlyos fiatalember, akinek nehezen megy leadnia 40 kg-t.

Egy lány, aki egy  növényi alapú tisztítókúrát keres.

Stratégiai vezető, aki állandó felelősségérzetének növekedését,  szeretné normalizálni meditációs , koncentrációs gyakorlatokkal.

 

Családi nehézségekkel küzdő szülők, akik türelmet, megértést, alázatot gyakorolnak a stretching / jógafoglalkozásokon.

Fiatal pár, akik gluténmentes és vegetáriánus , nyers táplálkozás szerint szeretnének főzni a gyerekeknek, egészségesen étkezni…

Családanya, akinek megszokott  bevásárlási listáját átírjuk, és új, tiszta alapanyagokkal újítjuk meg az eddigi “megszokott” ételreceptjeit.

Sportoló, aki a sportteljesítményét akarja növelni, és légzésgyakorlattal a nyugalmát, kitartását. Aki a „hagyományos” étrendjével, egy helyben topog.

 

Jognyilatkozat:

Terhesség, fertőző, ragályos  és egyéb súlyos egészségügyi állapotok és nagyon legyengült immunrendszer esetén a Konzultáció  nem  javasolt. Betegség esetén, a Konzultációt egy hivatalosan akreditált  orvossal kezdje és ennek eredménye szerint fogjon Tisztítókúrába, vagy és bármilyen étrend, életmód változtatásba. Egy ilyen Ayurvedikus alapú Konzultáció, tanácsadás, semelyik részében nem szándékozik helyettesíteni egy részletes orvosi diagnózist vagy kezelést a betegsége, egészségi állapota  kapcsán. Mindössze egy kiegészítő tájékoztatásként, tanácsadásként szolgál.