fbpx

Blog

MISSZIÓ:
Inspirálni, segíteni szeretnék, és végigkísérni az „ÚTON”, ahol hétköznapi, eddig megszokott táplálkozásod, életmódod, étkezési és bevásárlási szokásaid, receptjeid megreformálása után, megtapasztalsz, rátalálsz, egy könnyed, de hatékony, ugyanakkor egészséges, feltöltődést biztosító mozgásra, étrendre, életminőségre. Itt az elsődleges cél, már nem a fogyás, diéta, hanem az így elért egészséged megtartása lesz.

Egy régóta tervezett életmódváltásról. Kísérj figyelemmel és használd fel posztjaimat, receptjeimet, mozgásajánlataimat a saját életedben. De vajon miért más ez a módszer azokhoz képest, amit eddig kipróbáltál, de nem jöttek a sikerek? Azért  működhet, mert hiteles, emberközpontú, keleti tradiciókra, ayurvéda tanácsadásra, és évszázados tapasztalatokra, hagyományokra épül. Ha eddig hiányoltad az eredményeket, olvasd a blogot rendszeresen és TEGYÉL, EGYÉL, LEGYÉL MÁSKÉPP. Velem sikerülhet, induljunk el közösen az úton!

Jognyilatkozat:

Terhesség, fertőző, ragályos  és egyéb súlyos egészségügyi állapotok és nagyon legyengült immunrendszer esetén a Konzultáció  nem  javasolt. Betegség esetén, a Konzultációt egy hivatalosan akreditált  orvossal kezdje és ennek eredménye szerint fogjon Tisztítókúrába, vagy és bármilyen étrend, életmód változtatásba. Egy ilyen Ayurvedikus alapú Konzultáció, tanácsadás, semelyik részében nem szándékozik helyettesíteni egy részletes orvosi diagnózist vagy kezelést a betegsége, egészségi állapota  kapcsán. Mindössze egy kiegészítő tájékoztatásként, tanácsadásként szolgál.