fbpx

Személyes Konzultáció / Tanácsadás

„AMIT ESZEL, AZZÁ LESZEL”

 

Ha foglalkozol a témával, és ezt olvasod, akkor valószínűleg a médiában található információk útvesztőjében kavarogsz, és –vagy kipróbáltál már néhány „jótanácsot” is,  lehet „sokatígérő „konzultáción is jártál, hosszútávú eredmény nélkül .

Én az egyéni életmód integrált tesztelését, vizsgálatatát, értékelését tartom alapvetően fontosnak, hiszen az EGYségesen hat ki ránk, és egyik részlete sem értékelhető, a másik figyelembevétele nélkül.

Táplálkozási-Életmód tanácsadás, 6000 éves Ayurvéda alapokon. Étrendtervezés, vásárlási tippek, receptek, testmozgás ajánlás, jóga, stretching.

Inspirálni, segíteni szeretnék, és végigkísérni az „ÚTON”, ahol hétköznapi, eddig megszokott táplálkozásod, bevásárlási szokásaid, receptjeid megreformálása után, megtapasztalsz, rátalálsz,  egy könnyed, egészséges, energetikusabb életminőségre. Itt az elsődleges cél, már az így elért egészséged megtartása lesz, és nem a gyógyulás.

KONZULTÁCIÓ, SZEMÉLYRE SZABOTTAN ALKALMAZ:

Részletes Étrend-Étkezési tervet, ajánlást Dosha típus/jelenlegi életmód szerint, Ételcsoportonként, kérésre:recepteket
Tisztítókúra tanácsadást Superfoodok , vegetáriánus, Nyers&organikus ételek, házi, hagyományos ételek újragondolt javaslatait

Meditációs technikák a stressz enyhítésére és a jelenlegi kiegyensúlyozatlanság ellen
Rendszeres testmozgásajánlást, Stretching, Jóga és típusai megismertetésével.

 

ÉLETMÓDVÁLTÁS, COACHING:

A konzultációt követően teljeskörű, mozgás, táplálkozás és életmódprogramok (1-2 vagy több hónaposak) ajánlottak, személyre szabottan, melyeknek megvalósításában, személyes és, vagy interaktív (telefon, internet…stb) megoldás orientált , segítő kapcsolatot alakítunk ki.

Nem maradsz magadra a nehéz pillanatokban!  Vannak napok, amikor elfogy a türelmünk, az energiánk… hogy ekkor se add fel:

Utólagos Konzultációt(Kérheted a telefonos vagy személyes), illetve javasolom havonta a Kontrollmegbeszéléseket, melyek sikerrel tárnak fel –egy külső tanácsadói nézőpontból-olyan apró lehetőségeket, mellyel ” újratöltve, inspirálva folytathatod az Utad, a kitűzött cél felé…

Tanácsadást a jelenlegi stressz, életmód, ételvágyak…stb figyelembevételével.
Meditáció,  jóga, légzési technikák, jóga nidra, jóga kria gyakorlatok, a stressz enyhítésére és a jelenlegi kiegyensúlyozatlanság ellen. Koncentrációnövelés, energetizálás.

KONZULTÁCIÓ (személyesen vagy On line) 

DÍJA: 35 000 FT 

Bejelentkezés:

info@makeeathappen.com 

vagy

ilkopeter@hotmail.com

T:+36209343620

Jognyilatkozat:

Terhesség, fertőző, ragályos  és egyéb súlyos egészségügyi állapotok és nagyon legyengült immunrendszer esetén a Konzultáció  nem  javasolt. Betegség esetén, a Konzultációt egy hivatalosan akreditált  orvossal kezdje és ennek eredménye szerint fogjon Tisztítókúrába, vagy és bármilyen étrend, életmód változtatásba. Egy ilyen Ayurvedikus alapú Konzultáció, tanácsadás, semelyik részében nem szándékozik helyettesíteni egy részletes orvosi diagnózist vagy kezelést a betegsége, egészségi állapota  kapcsán. Mindössze egy kiegészítő tájékoztatásként, tanácsadásként szolgál.

HOGYAN MŰKÖDIK? MIRE FÓKUSZÁLUNK?