fbpx

A “Testet öltött ötlet”

Ritkán találkozom olyan testet öltött minőséggel, mely a tehetséget és a hagyományokat ötvözi rendkívüli megjelenéssel. Ezt pillantottam meg Pál Esztella kézzel készített táskáiban, melyek teljesen elbűvöltek.

A XXI.századi társadalmunkban, (amit már a szociológusuk 2012-ben FOGYASZTÓI-ról, “ÉLVEZŐI társadalommá” módosítottak) ahol a mindenki úgy szeretne KÜLÖNLEGESSÉ, MÁSSÁ válni, hogy azt külsőségekben valósítja meg, igazából mindenki egyre jellegtelenebbé, azonossá válik. Hiszen ugyanúgy FARMERT visel, ugyanazt  L.V. táskát hordja minden 5. nő a flancos vacsorákon, rendezvényeken…

Üdítő érzés egy igazán eredeti terméket látni, mely magán viseli, a kézimunka, a kidolgozás, és a belevart szeretet minőségét.

A „Testet öltött ötlet” Pál Esztella, kézzel készült, bőr és fa alapanyagú táskáit, életre szóló daraboknak tervezi. Formájukban és textúrájukban, egyszerre idézik meg a hagyományainkat, és válnak a 21. században is stílusos kiegészítőkké, használati tárgyakká. Minden darab egyedi. A több száz éves magyar motívumokat Gulyás Zoltán fafaragó készíti hársfából és diófából a táskákhoz. Az ősmagyar mintáknak különböző jelentésük van, melynek leírását mellékelik a termékekhez.

Árakról, termékekről, egyedi igényekről, és rendelésekről az alábbi elérhetőségeken tudtok érdeklődni:

Instagram: @paal.e_bag

paal.e.bag@gmail.com

00 36 20 8231688

Foto: Kiss Mária Magdolna