fbpx

Pillanatképek: Őriszentpéter 2020.09.18-20 Jóga, Életmód , Önismeret tábor

Az „indián nyár” kegyes volt hozzánk és ragyogó idővel keretezte be a hosszú hétvégénket, az Őri Art Inn-ben.

Sokadik alkalommal jöttünk el az Őrségbe, ahol az Ősi magyar, székely szellemiség és életenergia még mindig oly erős, hogy a rohanó, városi embert is megszelídíti. Hullámzó völgyek, tölgy, bükk, fenyőerdők váltogatják egymást, egy-egy településsel a dombok hátán.

Rejtett, erdei tavak , kristálytiszta vízzel csalogatják a fürdőzni vágyókat ugyanúgy, mint az erdők lakóit szomjuk oltására.

Itt pihentünk, jógáztunk, bringáztunk, sétáltunk, Önismereti témánkról (Külső és Belső világunk kapcsolata) hosszasan beszélgettünk…Termelői piacon kóstoltuk meg a helyi különlegességeket, csokoládé. rétes, tökmagolaj manufaktúrákban döbbentünk rá a rég elfelejtett valódi minőségekre, ízekre.

Chefünk elkényeztetett minket vegetáriánus ételcsodákkal, melyet helyi bio kertészeti alapanyagokból készített.

Az esti hangtál-meditáció és jógák után, szaunázással fejeztük be a napot. Vizesen a teraszon ülve, az esti égbolt csodálva beszélgettünk, szárítkoztunk…csak néha kaptuk fel fejünket a közeli szarvasok, erősödő bőgésére.

Hálás vagyok a résztvevőknek, hogy megtiszteltek a jelenlétükkel, és az Életnek, hogy azt csinálhatom, amivel mások életét jobbá tehetem.

Ha az égiek is úgy akarják: még idén December elején, vagy 2021. Január közepén újra itt lesz táborunk, elvonulásunk. Ha megjött a kedved, csatlakozz Te is hozzánk.

Érdeklődés: info@makeeathappen.com vagy ilkopeter@hotmail.com

#hateszelerteelered

Kapcsolódó cikkek