fbpx

Egészséges Életvitel alapjai képzés a Heineken soproni gyárában

Hihetetlen boldogsággal töltött el, amikor a MAPI felkért, hogy írjam meg a GINOP alapú támogatással elérhető Tudatos táplálkozás, Mozgás és Lét képzés vázlatát, támpontjait, és töltsem fel tartalommal, hogy ez hiteles, tartalmas, érdekes, vonzó legyen a magyar vállalkozások számára.

Az első helyszín, ahol a képzést fogom tartani: a Heineken soproni üzeme. A 2 napos képzés során, az Egészséges táplálkozás iránya VS. hiánya/következményei, Koncentráció növelés/Stressz csökkentés a fő irány, de mindennapos életmódváltás kézzelfogható részleteit is érintjük. Közösen fogunk készíteni néhány reggeli finomságot, melyek -reményeim szerint-beiktathatóak lesznek az otthoni, és a munkahelyi hétköznapokba is. Érintjük a méregtelenítés hétköznapi változatait, a tisztítókúrák fajtait.

 

Egy régi álmom kezd valóra válni: hogy az általam tanult, tapasztalt védikus, jógikus tudást átadhassam, és az ismét elérhetővé, gyakorlattá váljék. A hagyományok, régi bölcsességek ismét életünk részét képezzék, kiegészítve az orvostudomány által elért valós eredményeket. A nagyobb közönség, csoportok hatékonyabban tudják majd továbbadni, az egyébként személyes táplálkozás, étrend, életmód tanácsadás keretein belül elérhető információkat.

Kapcsolódó cikkek