fbpx

Somogyvámos 2020.Júl.31-Aug.2 tábor képekben

Somogyi dombok lankáin a Rádhe Resort 4**** Ayurvéda és Jógaközpont látott vendégül minket ezen a csodálatos nyári hétvégén.  21 fős csoportunkat provance-i stílusban berendezett kényelmes apartmanokban szállásolták el a hotel parkjában.

A főépület egyik jógatermében, reggelent Ashtanga flow jógát gyakoroltunk, kora esténként pedig Yin jóga, Jóga Kria/Nidra, és hangtál meditációval lazítottunk, zártuk a napot. (szombaton Sebestyén Dóri hangtál koncertje volt a fénypont, mely igazi testi, lelki megtisztulást hozott mindenki számára)

Reggelente tisztító, energetizáló smoothie és reggeli után tematikus beszélgetésekkel a jógafilozófia hátköznapi gyakorlati alkalmazásait tekintettük át a kert egyik diófája alatti árnyékban. (Ego, Elme, Vágyak, Félelem, Szeretet, Értelem, Férfi-Női energiák a kapcsolatok dinamikájában…stb)

A nap hátralévő részében a hotel kültéri, napsütötte úszómedencéjében fürdőztünk,  és nyugágyaiban ejtőztünk, olvasgattunk. A csapat nagy része ayurvédikus masszázsok világába is belekostolt. A szombati nap a Balatonon SUP-oztunk és a SUP-jóga néhány elemét gyakorultuk a kellemesen hűs vízben.

 

A vegetáriánus (glutén/laktoz mentes opciót is kérhettünk) ebéd, majd vacsora után az ayurvédikus táplálkozás, életmódváltó szerepét beszéltük át, a hétköznapokban is alkalmazható praktikák részletezésével.

Igazán hálás vagyok minden résztvevőnek, hogy megtiszteltek a jelenlétükkel. Csak remélhetem, hogy inspirálni tudtam őket-a hétvégén-egy minőségibb Életmód  felfedezésének, megismerésének irányába.

Ne feldjétek: Olyan messze kell csak a céltáblát kihelyezni, hogy biztosan eltaláld. Így lesz sikerélményed, amivel lépésről-lépésre haladsz tovább az UTADON. NAMASTE

A következő Jóga, Életmód, Önismereti tábort, 2020.Szeptember 18-20 közt-a nagyon népszerű-Őrségben, Őriszentpéteren rendezzük. Témája  A KÜLSŐ ÉS A BELKSŐ VILÁGUNK KÖZTI  EGYENSÚLY, mely kimondottan AKTUÁLIS a jelenlegi “helyzetben”….

A Somogyvámosi tábor is teltházas lett( néhányan sajnos le is maradtak róla) így kérlek mielőbb adjátok le a jelentkezéseteket, mert max. 18 fő tud jönni. Hamarosan találkozunk. Addig is: Mosoly és napsütés

és önmagaddal

Kapcsolódó cikkek