fbpx

2022 Február 17-28 Jóga, Ayurvéda, Életmód, tábor Mexikó : Szállás, Jógaterem

Végre képekkel és árakkal is tudok szolgálni az érdeklődőknek…

A szállásunk az őserdőben kialakított, őrzött lakóparkban található. Itt kap még helyett egy 36 lyukú PGA golfpálya, egy jógaközpont, fitnessterem, és számos úszómedence. A szállások épületéhez tartozik gyerek és felnőttmedence, illetve medencék a jógaközpontnál is vannak.

 

A szállások :

-2 hálószobás 1 fürdőszobás, nappali-konyhás, teraszosak. Ezek 4 ember elhelyezésére alkalmasak.

-1 hálószobás, és nappalis, vagy stúdio (egy légterű lakások. Ezek 2 fő elhelyezésére alkalmasak. (nappaliban egy kihúzható sofa, itt kisgyerek el tud aludni kényelmesen)

Mindegyik teljesen felszerelt. Konyha, klíma, ventillátorok, széf, mosógép…stb.

(Az elektromos fogyasztást külön kell fizetni a távozéskor!)

A szállások ára : 50-60 USD/ fő /nap körül mozog. Ezt nehéz előre ennél pontosabban megmondani, de az ingatlankezelő ezeket adta meg. Itt  Tulum környékén 1 éve csak főszezon van, mert ömlenek ide a turisták, így februárban is ezzel lehet számolni.

Minden jelentkező magának foglalja, és fizeti ki a lakást. Én a linkeket tudom megadni és összekötni az ingatlankezelővel, az ő weboldalával, ahol egyszerűen megoldható ez a foglalás.

A reggeli 1,5 órás jóga  és a délutáni 1 órás meditáció terembérleti díja : 4-6 usd/fő/nap (függöen attól, hányan leszünk)

Ezzel minden jógatáborban AKTÍVAN résztvevőnek számolnia kell. (Sokan jönnek családdal, kisgyerekkel is)

A jógaoktatások napi díja 2 x 25 USD /fő

 

Napközben a szomszédos tengerpartra  le lehet menni (KAY BEACH) akár saját autóval, akár a területen közlekedő elektromos kisbusszal. A Bahia Residence lakói a beach re INGYEN mehetünk, a beach klub szolgáltatásait térítés ellenében használhatjuk. Ez a legközelebb strand, ami gyönyörű, fehér homokos, és étterem, vizisport-búvár, snorkel szolgáltatások is elérhetőek.

Szívesen szervezek kirándulásokat is : a maya piramisokhoz, a bacalari lagúnához, cenotekba…stb . Ezekre a helyszínen elég jelentkezni, de számoljatok vele, hogy az adott helyszínen belépőket kell fizetni (maya piramis, hajókirándulás, cenote belépők) Itt töltött 10 hét alatt kipróbáltuk mit érdemes megnézni…

A cateringre, chef re még nem kaptam végleges választ, de ahogyan jön , kiteszem ide. (én kb 50 USD vel számolok/fő reggeli, ebéd, vacsora. (vegetáriánus)

 

Ha van kérdésetek, írjátok meg nyugodtan: ilkopeter@hotmail.com

 

Mosoly és napsütés Nektek is

 

 

Kapcsolódó cikkek