fbpx

Újévi megtisztulás az Őrségben. Jóga, Életmód, Meditáció 2020.Január.17-19

Kezd az Újévet jógával, testi, lelki méregtelenítéssel, meditációval, szaunázással, erdei sétákkal az Őrség mesés tájain.

A bükk-, tölgyerdővel ölelt településen található csodálatosan felújított exkluzív kúria 2 ágyas/ franciaágyas külön fürdőszobás apartmanjaiban lesz a szállásunk.

Száz éves restaurált malom tölgygerendás jógateremben gyakorlunk dinamikus jógát reggelente, ahol körbe ölel minket a téli természet megnyugtató csendje.

A magán chefünk által készített -ayurvédikus méregtelenítést figyelembe vevő- vegetáriánus/vegán főételeink, laktóz/gluténmentes reggelink megtisztítanak minket a karácsonyi és újévi ételdömping lerakódásaitól.

Az esti hangtál meditációk, jóganidrák stresszcsökkentő hatására nyugodt álomra hajtjuk fejünket, a kúria cserépkályhás szalonjában elfogyasztott könnyed vacsoránk és táplálkozási, jógafilozófiai, életmódváltást elősegítő tematikus beszélgetéseink után.


A házhoz tartozó szauna, az ablakából elénk táruló téli táj nyugalma, és az Őrség lankáin tett kirándulásaink, feltöltenek minket energiával, a dinamikus jógagyakorlatok pedig harmonizálják bennünk a test és lélek egységét.

Max. 13 fő

Részvételi díj: 55000 Ft / fő+ 4000 Ft téli fűtési járulék
Teljes ellátással
Jelentkezési határidő: 2019.December.24.
(25000 Ft foglalóval tudod biztosítani a helyed)

 

Kapcsolódó cikkek