fbpx

Nyár a télben: Koh Phangani Jóga, Életmód, SUP tábor 2021. Jan. 31-Febr.12. (Hogyan utazzunk, szervezzük meg –COVID IDEJÉN- 7. alkalommal táborunkat 2021 Januárra?)

Hogyan  utazzunk, szervezzük meg,  –COVID IDEJÉN- 7. alkalommal táborunkat 2021 Januárra?

Én csak azt tudom leírni, amiben hiszek: HATESZELERTEELERED.

Nem az én dolgom, hogy pálcát törjek a vírust elfogadók, illetve a vírust tagadók feje felett. Ez egy másik történet, amiben nekem is megvan a személyes véleményem. Aki el akar jönni, annak szól a bejegyzés további része, aki nem meri vállalni az utazást, nem akarom rábeszélni semmire.

Ami bizonyos:

– hogy részünkre -A SZÁLLÁSOK, A JÓGATEREM –LE VAN FOGLALVA, RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLL, VÁRNAK MINKET SZERETETTEL.

-hogy Thaiföld-hivatalosan- 2021 Jan.01.-ig le van zárva a turisták előtt.

-hogy a légitársaságok (mi a Qatarral szoktunk utazni Kuala Lumpurig, és Air Asia-val Surathaniba.) SZABAD ÁTFOGLALÁSSAL, SZABAD VISSZAVÁLTÁSSAL árulják a jegyeiket.

A ÉN JAVASLATOM A KÖVETKEZŐ: (Hiszen egy ilyen 10-18 fős csoportot nem lehet 2-3 hét alatt összeszervezni )

A JELENTKEZŐK, FOGLALJÁK LE A HELYÜKET 150€ BEFIZETÉSÉVEL MÉG 2020 -BAN. EZT EGY KÜLÖN SZÁMLÁRA HELYEZZÜK EL .

MAJD 2021. JANUÁR. 4-ÉN, KÖZÖSEN MEGLÁTJUK, MEGVITATJUK AZ UTAZÁST AZ AKKORI EURÓPAI, ÉS TAHIFÖLDI HELYZETET FIGYELEMBE VÉVE.

KÉT VARIÁCIÓ LEHETSÉGES:

1, UTAZHATUNK, KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL, AKKOR  GYORSAN JANUÁR ELEJÉN MINDANNYIAN MEGVESSZÜK A REPJEGYEKET, ELUTALJUK AZ ELŐLEGEKET A SZÁLLÁSUNKRA, JÓGATEREMRE. PAKOLUNK, ÖRÜLÜNK, UTAZUNK.

2, NEM TUDUNK ELUTAZNI A MEGHIRDETETT IDŐPONTBAN, MERT KORLÁTOZÁSOK VANNAK, AKKOR MINDENKI VISSZAKAPJA AZ ELŐLEGÉT (150€)

Kérlek, írjatok, javasoljatok (konstruktívan) és szorítsunk, meditáljunk, hogy megvalósuljon ez a tábor -mint az előző 6 alkalom-mert sokunk számára ez a 2 hét trópusi paradicsomban való jógázás, SUP-ozás, fürdés, pihenés, adja meg az alapokat, az egész éves munkához, helytálláshoz.

Részletes leírás itt olvasható:

https://www.facebook.com/events/482922382654611

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek