fbpx

Elvonulás az Őrségben. Jóga, Életmód, Önismereti tábor. 2020.Nov.27-29 & 2021.Jan.22-24.

 

Csak egy hónapja lett vége az utolsó táborunknak, de elkezdett hiányozni az Őrség. Gondoltam meghirdetek még két elvonulást, hátha más is így gondolja, így érzi. A 2020. November 27-29 és a 2021. Január.22-24 hétvégére sikerült üres helyet találni az Őri Art Inn-ben.

 

Szeretjük ezt a szálláshelyet. Kedves, udvarias házigazdák, a vidéki és a modern stílus találkozása az igényesen felújított lakosztályokban. Panorámás szaunaház az erdő szélén elterülő birtok egyik szegletében, ahol a szarvasbőgést hallgattuk, a csillagos eget bámulhatjuk, miközben lehűtjük a testünket a terasz kényelmes székeiben.

Séta a Termelői Piacon, kóstolgatva a helyi termelők portékáit, kirándulások a meseszerű tölgyesekbe, a mézeskalács-házikók közt vagy éppen az Őrségi Nemzeti Park bölény rezervátum, vagy az Árpádkori templomok meglátogatása teszi sokszínűvé az országunk ezen szegletében való feltöltődést.

 

A jógaórák, hangtál-meditációk, az esti beszélgetések, a finom vegetáriánus ételek költemények -chefünk (Nico) jóvoltából -hozzájárulnak, hogy testi-lelki szinten megtisztulva, feltöltődve térjünk minden este nyugovóra.

Néhányan már „visszajárók”, sőt olyanok is akadnak, akik hétvégiház vásárlásban gondolkodnak a környéken. Elmondható tehát, hogy minden az Őrségben rendezett elvonulásunk, táborunk meghozza –mind egyéni, mind csoportos szinten-a változást, mely hozzájárul az életminőségünk javulásához.

Remélem mihamarabb találkozunk veled, veletek, akik még nem  „kóstolták meg” az Őrségi ízeket…

#hateszelerteelered

Kapcsolódó cikkek