fbpx

Jóga, Életmód, SUP tábor Koh Phangan #4 edition összefoglaló

Ismét megajándékozott minket Koh Phangan szigete: csillogó , türkiz öbleivel, fehér homokos partjaival, friss,egzotikus gyümölcsökkel, zöldségekkel, és trópusi bájával, illetve az ott élők buddhista alapokon nyugvó kedves, nyílt, segítőkész hozzáálásukkal.

A reggeli jógaórák, azt azt követő friss, helyi gyümölcs alapú smoothiejaink, a délelőtti (jógafilozófia, védikus asztrológia, ayurvéda …stb) beszélgetéseink adták az “alapot” az egész napos elengedésnek, méregtelenítésnek, stresszmentességnek, amit nemcsak a csoport 5 napos detoxja ölelt fel testi szinten, de a hozzátartozó olvasás, függőágyban pihenés, vagy épp az öböl kristálytiszta vizében való lubickolás is kiegészítette azt.

 

A tiszta, vegetáriánus, bio , vegán, nyers éttermek sokasága, és a felhasznált, helyben megtermelt, alapanyagok többsége biztosította számunkra a gasztronómiai élményt, minőséget, melyet mindmáig a szívünkben és a hasunkban őrzünk….

Az már csak egy adalék, hogy 1 liter friss kókuszvíz (mely a szomjoltás mellett , igencsak energetizáló) olcsóbb, mint 1 liter víz…

Naplemente előtti SUP evezéseink a környező öblökbe , vagy a SUP jógaórák minden résztvevőt ösztönöztek, a saját fejlődésében. (az első nap mindannyian felállva tudtak már evezni a SUP-on !, és a 4 -dik nap a napköszöntés variációit is képesek voltunk együtt megcsinálni korállzátony övezte öbölben, a szállásunk előtti partszakaszon.)

 

A buddhista kolostorok, és többszáz éves meditációs szenthely (barlang) , az elefánt menhely, a vízesések, a hétvégi piac megtekintése mellett , számos érdekességet  megtekintettünk, megismertünk.

Az idő igen kegyes volt hozzánk, és megfogadtam , jövőre is csak Február elején térünk ide vissza, hogy biztosan a trópusi napsütés fogadjon, kisérjen minket táborozásunk alatt.

Köszönöm a résztvevők felajánlásait, az elhangzott fogadalmakhoz, sok erőt, energiát, kitartást kívánok mégegyszer, és remélem, hogy az “elengedett gondok, problémák” valójában “tovaszálltak ” mindenkiből.

 

Ha van kedved , jelentkezz előre, vagy kérdezz, az : info@makeeathappen.com címen.

Kapcsolódó cikkek