fbpx

Életmód, Jóga, SUP tábor Vöröstón, a Balaton-felvidéken. 2019. Július 5-7.

Sokadik alkalommal rendezzük meg itt a nyári táborok egyikét, mely minden alkalommal elnyeri nálam az abszolút KEDVENC “díját”. A csodálatos sárga kalászosok és bükk, tölgy erdők ölelésében fekvő kedves település, mely nem annyira felkapott, zsúfolt, mint -légvonalban 3 km re levő -Vászoly, vagy Dörgicse.

A BRUTHERHAUS stílusban  1885 tól épült lakóházakban kialakított szállás, és jógaterem, a tágas udvar, és a végtelen panorámával nyíló hátsókert, a mezőn kószáló őzek naplementekor, a réten legelésző lovak, mind a teljes elengedést, relaxációt, és feltöltődésünket szolgálják. Ennek fényét emeli, Niko chef parádés vegetáriánus/vegán ételkölteményei, melynek alapanyagainak többsége kiskertjéből kerülnek ki.

A reggeli jógaórák, a tematikus beszélgetések (ayurvéda, táplálkozási-detox alapismeretek, jógafilozófia, stresszkezelés, mindfulness…)a kirándulások, a lazító masszázs, SUP evezés/jógázás a Tihanyi félszigetnél, a Lengyeltóti piac látogatása…stb olyan élményekkel, tapasztalatokkal gazdagítanak, melyet évről évre visszajáró vendégek számának növekedése is bizonyít.

Gyere el Te is. Adj magadnak 3 napot az Életmódváltásod alapjainak megtapasztalásához.

Találkozunk a jógamatracon. Mosoly és napsütés