fbpx

Céges Egészségnap Next Consulting-nál

Tegnap délután ismét egy céges egészségnap megtartására voltam hivatalos. Igazán szívet melengető, hogy egyre többen  kezdenek el foglalkozni a munkavállalóik egészségtudatosságával. Ez jelenti a TÁPLÁLKOZÁST, MOZGÁST érintő kérdéseket, és nem utolsó sorban a STRESSZKEZELÉS témakörét is. Ki saját pénzből, ki (a már elérhető) GINOP pályázatokból, de fontosnak tartják, hogy a kollégáik életmódja javuljon, és hiteles inspirációkkal a munkahelyi és otthoni körülményeik pozitívabb irányba változzanak.

Interaktív beszélgetés során, megbeszéljük az egészségtudatos táplálkozás alapjait, kitérünk a sokakat érintő, allergiákra, hiánybetegségekre, és természetes gyógymódjukra, kezelésükre. Érintjük az ayurvéda táplálkozási tanácsait, a a jóga és stretching fontosságát, és átbeszélünk néhány koncentrációs, tudatosságjavító, és stresszcsökkentő gyakorlatot is.

Nem utolsó sorban, elkészítünk és megkóstolunk 2-3db  10 perc alatt előállítható finomságot: Smoothie-t, nyers kakaóporból készült csokibonbont, és chia pudingot .

Az elégedett, és mosolygós arcok láttán, biztosan tudom, hogy néhány trükk, és recept beépül majd, úgy a munkahelyi, mint az otthoni hétköznapokba…

Kapcsolódó cikkek