fbpx

Egyre népszerűbb a munkahelyeken: Health Coaching nap

Manapság, a munkatársak egészségével foglalkozó cégek, a megszokott “csapatépítő” napok mellett, közösségi EGÉSZSÉGNAPOKAT szerveznek.

Egy ilyenre kaptam meghívást a múlt héten. A 3-4 órás program első felében táplálkozási, étrend , diéta , mai népbetegségek ( pajzsmirigy, glutén, laktózérzékenység) volt a fő téma, azonban az Ayurvéda, és a jógikus táplálkozás ismeretében. Megismerkedtek a résztvevők, a superfoodok (maca por, nyers kakaópor…stb) élettani hatásaival, illetve a kérdések válaszok órájában, mindenkit foglalkoztató betegségekre, tünetekre, és a megelőzésre terelődött a hangsúly.

Miután szétoszlattuk a téves információk felhőjét, a gyakorlatban is elkészítettünk, és megkóstoltunk néhány  finomságot:

-Gyömölcsös,zöldséges, superfoodos smoothiekat, mandulatejjel készült cihapudingot, és a nyers kakaóporral készült egészséges, mindenmentes csokit.

Osztatlan siker, nagy nevetések, és a kimaradhatatlan csapatmunka végén, sok megemlített , illetve elkészített finomság felkerült az egyéni kívánságlistákra.  Legnagyobb örömömre, már a nap végén biztosítottak, hogy ezek az étel/ital variációk bent a cég konyháján is visszaköszönnek a jövőben.

Kapcsolódó cikkek