fbpx

Jóga, Ayurvéda, Életmódváltó Tábor, Work shop 2022.szept.2-4. Őriszentpéter

Teljes ellátás:

Reggeli (smoothie, müzli akik, a megtisztulás, és az ayurvéda szerint próbálják)

Extra reggel „haspókoknak” felár: 3500 Ft/fő/alkalom

Vegetáriánus, vegán (igény szerint) ebéd és vacsora, saját chef készítésével.

Reggeli jógaórák, meditációs, jógakria gyakorlatok, tematikus beszélgetések (Ayurvéda, jógafilozófia, védikus asztrológia…stb)

Kirándulások:

Csokoládé manufaktúra, termelői piac, bölény rezervátum, Árpádkori templomok, tökmagolaj manufaktúra, Hársas tó-fürdés, úszás…stb

Maximális létszám: 20 fő

Ár: 67 000ft/fő-

72 000 /fő (stúdió – superior lakosztály szerinti 2 ágyas/francia ágyas elhelyezés)

Ingyenes szaunaház, kert, gyerekjátszó használat

Az ár nem tartalmazza a kirándulások esetleges belépő díjait, ottani fogyasztásokat, vásárlásokat

Extra reggel „haspókoknak” felár: 3500 Ft/fő/alkalom

 

Jelentkezés:

ilkopeter@hotmail.com

info@makeeathappen.com

2020 Szeptemberben tartottam itt az utolsó tábort, de a 2020 novemberre hirdetett, már elmaradt.  (hiába lett TELTHÁZAS)  Mostanra megváltozott a helyzet: 3 hónapja ideköltöztünk Judittal az Őrségbe, itt van OTTHONUNK.  Most nemcsak a helyszíneket, de az Életmódváltást is hitelesen, tapasztalataink alapján tudom nektek bemutatni.

Milyen érzéseken, élményeken mentünk át, a nagyvárosi forgatagból, a kis faluba telepedve. Hogyan tudjuk fentartani magunkat, mit lehet itt csinálni, milyen ritmusban telnek a hétköznapok, milyen új dolgokat tanulunk, hogyan fogadjak a helyiek a beköltözőket?…stb

2015 óta tartok az Őrségben táborokat, de ez most olyan lesz, mintha, egy kicsit minden vendég, a mi vendégünk is lenne.

Így természetesen mindenből a legjobbat állítottuk össze nektek. A legjobb Őrségi szálláshelyen-ŐRI ART INN- fogtok lakni, és ott fogja fenkölt vegetáriánus, vegán (igény szerint) ételeit chefünk elkészíteni.

Szeretjük ezt a helyet. Kedves, udvarias házigazdák, a vidéki és a modern stílus találkozása az igényesen felújított lakosztályokban. (Stúdió-Superior közül lehet választani, de akad egy önálló erdei ház is, 2 hálórésszel.) Panorámás szaunaház az erdő szélén elterülő birtok egyik szegletében, ahol a szarvasbőgést hallgattuk, a csillagos eget bámulhatjuk, miközben ellazítjuk testünket a terasz kényelmes székeiben.

 

Kiegészítő programokban sincs hiány: Séta a Termelői Piacon, kóstolgatva a helyi termelők portékáit, kirándulások a meseszerű tölgyesekbe, a mézeskalács-házikók közt , csokoládé manufaktúra, olajverő és rétesház, vagy éppen az Őrségi Nemzeti Park bölény rezervátum, vagy az Árpádkori templomok meglátogatása teszi sokszínűvé az országunk ezen szegletében való feltöltődést.

A jógaórák, hangtál-meditációk, a tematikus képzés beszelgetései, a finom vegetáriánus ételek költemények -chefünk (Nico) jóvoltából -hozzájárulnak, hogy testi-lelki szinten megtisztulva, feltöltődve térjünk minden este nyugovóra.

 

Akinek van kedve, bejelentkezhet Judithoz egy mini makramé foglalkozásra, ahol saját magának készített aprósággal (kulcstartó, virágtartó…stb) térhet haza. Judit a makramé fortélyait a maya indiánoktól sajátította el, így munkáiban ezen régi indián kultúra és a magyar motívumok is szerepelnek. ( Ez a program feláras, ahol a jelentkezők részére előre megvesszük a fonalat és egyéb kellékeket. Ár: 8000 Ft)

Néhányan már „visszajárók”, sőt olyanok is akadnak, akik hétvégiház vásárlásban gondolkodnak a környéken. Elmondható tehát, hogy minden az Őrségben rendezett táborunk meghozza –mind egyéni, mind csoportos szinten-a változást, mely hozzájárul az életminőségünk javulásához.

Remélem mihamarabb találkozunk veled, veletek, akik még nem  „kóstolták meg” az Őrségi ízeket…

ELSÖ NAP:
Délután önálló érkezés Őriszentpéterre, ahol az ŐRI ART INN-ben várunk Titeket. Ott megismerkedünk a csapat többi tagjával, majd elfoglaljuk a szállásokat:
ŐRIARTINN #oriartinn
Kiosztva, a szobákat.(2 ágyas elhelyezés) Gyorsan átöltözünk és az Őriszentpéteri TELEHÁZ-ban és 18 00-tól egy könnyed, átmozgató jógával, jóga kriával levezetjük a stresszt, és az utazás fáradtságát. Vegetáriánus vacsoránk fogyasztása közben az esti-Őszi tájban gyönyörködve egymásról és a 3 napos tábor céljáról többet megtudunk.
Kicsit lelassulunk, átvesszük a természet rezgését majd nyugovóra térünk a tücskök zenéjére. Kiadós, mély alvás reggelig.

MÁSODIK NAP:
Ezen a napon- ébredés után 08 00 kor ,-dinamikus jógával kezdjük a napot. A Pranayama és az Asanák szekvenciájának gyakorlásával, gyakorlásunk a testi és szellemi méregtelenítést, és energetikai feltöltődést biztosítja számunkra. Az óra végén testileg átmozgatva, lelkileg-szellemileg frissen, feltöltődve mondjuk el közös Mantránkat.

Reggeli superfood-os smoothie-nkat közösen készítjük és fogyasztjuk el, részletesen kitérve az összetevők élettani hatásaira, és az ayurvédukus táplálkozás reformjában betöltött szerepére. A képzés részeként, interaktív beszélgetésben közös célokat fogalmazunk meg, az egyéni életmódváltásunk sikerességéhez.
Zuhany, és séta, hisz vár minket a helyi Termelői Ökopiac, ahol frissen szerezhetünk be helyi ínyencségeket és ajándékokat. Aki szeretne, sétálhat kicsit a piacon kívül a városban, vagy a Zala partján is ebédig, amit közösen a szállásunkon fogyasztunk el. (Őriszentpéter Magyarország egyik legkisebb városa, de fekvése, rendezettsége és természetes erdei környezete, az egyik legmegnyugtatóbb kisugárzású, energetikájú településsé teszi. )

Ebéd után egy kicsit pihenünk, majd délután VÁLASZTHATÓ PROGRAMOK VÁRNAK:

-A közeli, mesebeli  erdővel körülölelt Hársas tóban úszás, fürdőzés
– Alpaka Farm látogatás +Vadregényes kávézó -Környék legrégibb tökmagolaj készítő prését látogatjuk meg, ahol kóstolni és vásárolni is lesz lehetőségünk. A tökmagos finomságok mellett kézzel készült rétest csipegethetünk.

-Lehetőség van még egy Csokoládé manufaktúrában vásárlással egybekötött csokitörténet meghallgatása.
-Pihenni vágyóknak:
szállásunkhoz tartozó Szauna, Finnszauna házban, és annak csodálatos kilátást nyújtó teraszán méregtelenítünk és lazítunk.

Kora este -18 00 kor- visszaérkezve a jógaterembe, hangtál-meditációval folytatjuk a szeánszunkat. Az elernyedt izmaink után a tudatunkat is ellazítjuk, és feltöltjük csakráinkat a hangtálak mennyei hangjával. „Felocsúdva utazásunkból”, jól fog esni a finom vacsoránk. A vacsora után személyiségfejlesztő beszélgetésre  melyből kiderül, miként segíthet a helyes táplálkozás, a jóga, a jóga filozófia gondjaink feltárásában, és a „mókuskerékből” való kilépésben.

 

Harmadik nap:
Ezen a napon ismét 08 00-kor, reggeli dinamikus jógával kezdünk, testtartás javító nyújtásokat, és gyakorlatokat, és a helyes légzés típusokat megismerve, utána pedig új superfoodokat ismerünk meg és keverünk bele a reggeli smoothie-ngba. Folytatjuk a beszélgetésünket Ayurvédikus irányba, így mindenki  megismerheti ezt a 6000 éves (legősibb) gyógyászati tudományt,(science of Life) és iránymutatást kaphat önmaga Dosha típusára vonatkozólag, melyből például kiderül milyen ételek, élelmiszerek valók és nem valók számára.

Zuhanyzás, átöltözés után egy rövid erdei sétával vesszük át a természet rezgését, a tegnapról „elmaradt programok” bepótlásával. Majd egy fenséges ebédet fogyasztunk a séfünk ajánlásával. A hétvégi tábor kiértékelését követően , az ebéd után egy közös erdei kerékpározással, – időjárástól függően – búcsúzunk az Őrség mesés vidékétől.

#hateszelerteelered

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek