fbpx

Harmóniában Önmagunkkal és a Természettel #2 alkalom: Életmód, Jóga, Lovas tábor 2020. Június 5-7.

Hogyan lehetsz egészséges és megelégedett? Ha gondolati, lelki és testi szinten is megtalálod a saját utad, egyensúlyba és harmóniába kerülsz, kezelni tudod a téged érő stresszt. Ebben a három napban segítünk, inspirálunk, hogy olyan új, pozitív életminőségben éld meg önmagad, aminek tapasztalatait, hosszútávon, a mindennapokban is hasznosítani tudod! A tábor célja, hogy ki tudd pihenni a hétköznapok fáradalmait, jól érezd magad és testileg-lelkileg feltöltődj.

Szeretetteljes légkörben, csodás környezetben teljesen kikapcsolódhatsz velünk Farkaskútvölgyben, ahol lovak, jurták, vidéki rönk vendégházak várnak…

-holisztikus szemléletű tanítók által összeállított érdekes programokon vehetsz részt (“suttogó” lovasbemutató, lovak/ember energiájának gyógyító harmóniája)

-választ kaphatsz az egészséges életmóddal, tudatos táplálkozással (ayurvédikus elemek) kapcsolatban felmerülő kérdéseidre

-energiát adó, harmonizáló, stresszoldó/kezelő jóga és meditációs gyakorlatokat végzünk minden nap

-minőségi alapanyagokból készülő egészséges, vegetáriánus (kérésre glutén,laktózmentes is) ételeket fogyasztunk .

Program ára : 65 000 Ft/fő
Helyedet 25 000 Ft foglaló befizetésével biztosíthatod 2020. Május 25-ig.

Teljes ellátással,szállással, lovasprogrammal, jógával, meditációval…

MIÉRT A LOVAK ÉS A JÓGA? MIT SEGÍT EZ AZ ÉLETMÓDVÁLTÁSBAN?
REGGEL 07 00-08 00 között, jóga előtt:
Úgy tartják, a lovak szívenergiája különösen erős. Gyakorta olyan érzés mellettük lenni, mintha egy óriási szívcsakrába ölelne minket körül, amely megnyit, és a középpontunkba helyez. Az élet megpróbáltatásait és a stresszt a szív energiájával, vagy ha úgy tetszik az anyagi és szellemi minőségünk összekapcsolásával vagyunk képesek meghaladni. A kora reggeli méneslátogatás, a gyengéd kapcsolódás a lovakhoz, a még éppen induló nap zavartalan csendjében éppen ezt szolgálja. Ez a megérkezés önmagad rárakódásoktól mentes létformájába.


DÉLELŐTT-EBÉD UTÁN: a reggeli jóga/reggeli beszélgetés után:
A suttogás titka – oktatással egybekötött szabad idomítás Előadás és bemutató Hogyan kommunikálnak a lovak egymással a ménesben? Mi a titka ennek az ősi kapcsolatnak ló és ember között? Hogyan segíthet egy ló abban, hogy jobban megismerd magad? Hogyan tudod elérni, hogy egy 500 kg-os állat, önszántából együttműködővé váljon veled? És még sok más kérdésre ad választ a program, ló és ember kapcsolatán és a feltöltődésen keresztül. A suttogás titkát tárjuk fel, sőt alkalmat adunk arra is, hogy mindezt a gyakorlatban is kipróbálja a csoport.


A mai világban, ahol szinte minden KINT, a FELSZÍNEN történik, eszerint ítélnek meg emberek másokat, és önmagukat, nagyon el lehet veszni ebben az ILLÚZIÓBAN: KIK vagyunk, valójában MI HATÁROZ MEG MINKET, MI A VALÓDI CÉLUNK AZ ÉLETBEN….??? A koncentráció, a meditáció és a jóga gyakorlása, mind eredeti önvalónkhoz vezet el minket. Azonban ha van segítség ezen az úton-és az egy másik élőlény-akkor nagyobb léptekkel haladhatunk, az esetleges kétkedéseinket hátrahagyva…

 

PROGRAMLEÍRÁS:
PÉNTEK:
17 00-17 30 Érkezés Farkaskútvölgybe, 350 hektáros birtokra, ahol a természet lágy ölén, lovak, kutyák, őzek, szarvasok…között magunk mögött hagyjuk a városi stresszt és rohanásunkat.
17 30-18 00 Szállások elfoglalása
18 00-19 15 Yin jóga és hangtál meditáció. Elcsendesülés, harmónia a természettel, a csodás panorámával rendelkező jógateremben.
19 30 tól Vacsora, ismerkedés, közös beszélgetés, majd pihenés, alvás


SZOMBAT:
Ébredés, reggeli tisztítókúrák személyes gyakorlása (nyelvtisztítás, citromos víz, pohár gyógytea…)
08 00- 09 30 Dinamikus jóga
09 30 Közös superfoodos smoothie készítése, fogyasztása
10 00 Tematikus beszélgetés (táplálkozás, tisztítókúrák, Védikus asztrológia, Jóga filozófia a hétköznapi emberek gyakorlatában…)
13 00 Ebéd közös elfogyasztása
SZABAD PROGRAM: erdőkerülés, lovaglás (külön díjazásban) pihenés, séta, ismerkedés a birtok állatvilágával….
18 00-19 30 Yin jóga, jóga Nidra, Hangtál Meditáció
19 45 -20 00 Vacsora, közös beszélgetés, majd pihenés, alvás


VASÁRNAP:
Ébredés, reggeli tisztítókúrák személyes gyakorlása (nyelvtisztítás, citromos víz, pohár gyógytea…)
08 00- 09 30 Dinamikus jóga
09 30 Közös superfoodos smoothie készítése, fogyasztása
10 00 Tematikus beszélgetés ( táplálkozás, tisztítókúrák, Védikus asztrológia, Jóga filozófia a hétköznapi emberek gyakorlatában…)
13 00 Ebéd közös elfogyasztása
SZABAD PROGRAM: erdőkerülés, lovaglás (külön díjazásban) pihenés, séta, ismerkedés a birtok állatvilágával….
15 00 Elbúcsúzás, hazaindulás


SZÁLLÁS TÍPUSOK:

 


-Vadonatúj, fűtött, szigetelt, ablakos Jurtasátor, (max 4 fő/sátor)kültéri, napelemes zuhanybox és WC. ( Természet kedvelőinek)


-Vadonatúj összkomfortos rönkház (Komfortosoknak)

JELENTKEZÉS:
info@makeeathappen.com
06209343620

Kapcsolódó cikkek