fbpx

Fogyókúra, gluténérzékenység, böjt, diéta??? Válaszok egy hétvége alatt…

Szeretem ezeket a hosszú hétvégi jóga, táplálkozás, életmód táborokat. Igaz, nem  az egyéni konzultáció részletességével, pontosságával lehet haladni, de a csoport közös dinamikája, könnyedsége, a közös nevetések, rengeteg érdekes beszélgetés során feltárja a diaetikai problémákat, mellyel sok ember küzd. Azonosságok, tendenciák, téves információk, vagy  pont a hitelesség hiánya, hogy néhányak említsek.

Amennyiben valaki a SZEMÉLYES TÁPLÁLKOZÁS KONZULTÁCIÓRA jelentkezik nálam, nyilván nagyobb figyelmet és több egyéni tanácsot kap. Azonban ilyen hétvégéken, az előadáson és a “kérdezz-felelek” alatt elhangzott információk, nemcsak, hogy rögzülnek, hanem a Vegetáriánus chef által elkészített ételköltemények rögtön ki is fejtik pozitív hatásukat a szervezetre. Így még a legkritikusabb húsevő is megnyalja szája szélét, illetve elégedetten veszi észre a “kajakóma” mentes időszakokat.

Nem utolsósorban, a reggeli jóga/stretching gyakorlatok, illetve a délutáni koncentrációs, meditációs órák hozzájárulnak az elme lenyugtatásához, megtisztításához. Ehhez rendelve az erdei sétákat a Pilis völgyeiben, szakrális helyszínein, illetve a wellness fürdőben töltött méregtelenítő szaunázásokat, gőzfürdőzéseket… melyek során teljes sikerrel tapasztalható meg a hétvégén megízlelt életmódváltás zamata.

Kapcsolódó cikkek