fbpx

Lépések a Boldogságod és Harmóniád megtalálása felé

Ülj le. Csendesedj el. Figyeld magad, a LÉLEKzeted, azt, milyen érzés a „mozdulatlan Test és Tudat” állapota. Figyeld meg, hogy a Tudatod (az agy használatával) türelmetlen, figyeld cikázó játékát, amivel próbál ebből az állapotból eltéríteni, vissza az emlékeidhez, „fontos teendőidhez, halaszthatatlan, okos, tanult, jövőbeli elhatározásaidhoz. Engedd el ezeket a „kényszereket”.

 

Légy jelen. Most az adott pillanatban. El sem képzelted ez milyen nehéz. Éld meg a pillanatot, légy hálás a szeretettel feléd fordulókért, gyerekeidért, a családodért…hogy velük lehetsz. Légy nyitott a beáramló érzésekre, szépségre, illatokra…amik körbevesznek. Engedd el, hogy mindent „felcímkézel” a múltbéli „tapasztalataid” alapján. Fogadd el, azt ami VAN… hogy egy virág „illatozik” : Ezt nem lehet leírni, analizálni…ezt „csak„ érezni lehet… Vegyél részt ebben a csodálatos LÉT-ben. Mint egy csepp víz az óceánban. Te is része vagy az egésznek, érezd át ezt. Légy a Szívedben, ne a fejedben.

 

Hallgass rá. A „mélyvízben” csak a belső hangod segít, hogy odajuss, ahová szeretnél, úgy, hogy közben megtaláld és megéld AZT a feladatot, amiért most ITT vagy, ide születtél. Mondd ki az Igent, és légy része ennek a pompás „körforgásnak”. Kezdj el nevetni, mert Minden érted Van, és a Minden pompás, mesteri alkotás. Te ebben „ragyogsz, pompázol”. Tisztán, őszintén, szeretetben. Vedd észre végre.

 

A belső egyensúly, boldogságod, valódi önmagad megtalálásához, és ennek megtartásához három dologgal való „viszonyodat ” érdemes folyamatosan egyensúlyban tartani a szíveden keresztül:
-Te és más emberek (akik mind a tanítóid, akivel találkozol)
-Te és a Természet, ami körbevesz (ami az EGYSÉG- hez vezet vissza)
-Te és a „Hited” (ami segít megtalálni a „helyed „ a Világban, bárhol is légy)

 

Tipp:

 

Jó tanács a civilizált világunkban, hiszen mind innen indulunk:
Ahelyett, hogy az Árak szerint minősítenéd a Téged körbevevő dolgokat, találd meg bennük az Értéket.

 

Fotók: HdwallpapersInn

Kapcsolódó cikkek

Hagyj üzenetet