fbpx

Táplálkozás és Jóga tábor a Natura Hill Zebegényben Február 6-8.

Péntek délután érkeztünk meg erre a varázslatos energiájú helyre, és a szerencsések még a szobák elfoglalása előtt, vagy a szobájukból gyönyörködhettek a naplemente pompájában.

foto1

Új és régi ismerősök (fitness versenyző, belsőépítész, természetvédő/vízszakértő, …és legnagyobb örömömre egy idősebb hölgy, aki a lányát kísérte el) vettük be a Hotel minden zugát , miközben nem győztünk betelni a családias, mégis profi szakmai gondoskodással, ami a helyből árad.

foto6

A reggeli meditációk, jógaórák, a közös zöldséges smoothie készítés, majd a termelői piac látogatása, séták, és tematikus beszélgetések alapozták meg a csapat „áthangolódását”.

foto7

Ezt megkoronázta Gál Attila által (Michelin csillagos chef) mutatott ételkészítési praktikák , konyhatitkok eltanulása, majd az így készült pazar ételköltemények elfogyasztása.

foto4

Szabadidős szaunázás, masszázs és olvasás, a szélvédett teraszon bebugyolált forró teázós napozás és a házi gazdáékkal folytatott barátságos beszélgetések vezették le a napi „fáradalmakat”. Vasárnap délután szinte senki nem akart hazaindulni. Volt, akit a párja „vitt el” volt, aki az utolsó pillanatokig kitartott a fatüzeléses szaunában, volt, aki a vasárnapi naplementét próbálta még egy utolsó jóga Napköszöntéssel a szívébe zárni.

foto2

Megújult energiákkal, mosolygós arccal zártuk a hétvégét, találtunk újabb barátokra, és fogadtuk meg, hogy ide még mindannyian visszajövünk…..

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Hagyj üzenetet