fbpx

Belső és Külső világunk közti Egyensúly. Érzelmeink hatása a Gondolatainkra és Beszédünkre.

Jóga, Életmód, Önismereti tábor. 2020.Szeptember 18-20. Őriszentpéter

Két világ lakói vagyunk, a Bensőnk és a Külvilágé. Mindkettőt meg kell érteni, bár teljesen különböznek egymástól. Az egyik a Valóság, a másik valóságosnak tűnik, csak az előző kivetülése. Azonban lehetetlen teljesen elszigetelődnünk a Külvilágtól. Önmagunkban kell rátalálnunk a Boldogságra. Azzal, hogy máshová költözünk, nem menekülünk el a problémáinktól és a boldogság nem fog ránk találni.

Mik legyenek az első lépések? Hogyan ismerhetjük fel a Valóságot, ezáltál felismerve a magunkba levő lehetőséget, Forrást? Hogyan találjuk meg az Egyensúlyt? E két világ között kell hidat építenünk.

Ebben a három napban segítünk, inspirálunk, hogy olyan új, pozitív életminőségben éld meg önmagad, aminek tapasztalatait, hosszútávon, a mindennapokban is hasznosítani tudod! A tábor célja, hogy ki tudd pihenni a hétköznapok fáradalmait, jól érezd magad és testileg-lelkileg feltöltődj.


RÉSZVÉTELI DÍJ:
56 000 Ft    (Jelentkezéskor 26.000 Ft foglaló  + 30 000 Ft, 2020. Aug 28-ig.)
JELENTKEZÉS:
ilkopeter@hotmail.com
info@makeeathappen.com
0036209343620

(lemondás esetén a foglaló díja nem kérhető vissza)

Első nap:
Délután önálló érkezés Őriszentpéterre, ahol a Pajta Bisztróban/ teraszán- a találkozási ponton- (Gault Millau jegyzésű) várunk Titeket. Ott megismerkedünk a csapat többi tagjával, majd elfoglaljuk a közeli szállásokat:

ŐRI ART INN & SZEKERES LOVASTANYA


Kiosztva, a szobákat.(2 vagy 3 ágyas elhelyezés) Gyorsan átöltözünk és az Őriszentpéteri TELEHÁZ-ban és egy könnyed, átmozgató jógával, jóga kriával levezetjük a stresszt, és az utazás fáradtságát. Vegetáriánus vacsoránk fogyasztása közben az esti-téli tájban gyönyörködve egymásról és a 3 napos tábor céljáról többet megtudunk.


Kicsit lelassulunk, átvesszük a természet rezgését majd nyugovóra térünk a tücskök zenéjére autentikus, felújított őrségi szállásainkon. Kiadós, mély alvás reggelig.

Második nap:
Ezen a napon ébredés után, dinamikus jógával kezdjük a napot. A Pranayama és az Asanák szekvenciájának gyakorlásával, gyakorlásunk a testi és szellemi méregtelenítést, és energetikai feltöltődést biztosítja számunkra. Az óra végén testileg átmozgatva, lelkileg-szellemileg frissen, feltöltődve mondjuk el közös Mantránkat.


Reggeli superfood-os smoothie-nkat közösen készítjük és fogyasztjuk el, részletesen kitérve az összetevők élettani hatásaira, és a táplálkozásunk reformjában betöltött szerepére. Interaktív beszélgetésben közös célokat fogalmazunk meg, az egyéni életmódváltásunk sikerességéhez.


Zuhany, és séta, hisz vár minket a helyi Ökopiac, ahol frissen szerezhetünk be helyi ínyencségeket és ajándékokat. Aki szeretne, sétálhat kicsit a piacon kívül a városban, vagy a Zala partján is ebédig, amit közösen a szállásunkon fogyasztunk el. (Őriszentpéter Magyarország egyik legkisebb városa, de fekvése, rendezettsége és természetes erdei környezete, az egyik legmegnyugtatóbb kisugárzású, energetikájú településsé teszi. )

Ebéd után egy kicsit pihenünk, majd délután környék legrégibb tökmagolaj készítő prését látogatjuk meg, ahol kóstolni és vásárolni is lesz lehetőségünk. A tökmagos finomságok mellett kézzel készült rétest csipegethetünk. Innen a szállásunkhoz tartozó Szauna, Finnszauna házban, és annak csodálatos kilátást nyújtó teraszán méregtelenítünk és lazítunk.


Kora este visszaérkezve a jógaterembe, hangtál-meditációval folytatjuk a szeánszunkat. Az elernyedt izmaink után a tudatunkat is ellazítjuk, és feltöltjük csakráinkat a hangtálak mennyei hangjával. „Felocsúdva utazásunkból”, jól fog esni a finom vacsoránk. Akinek marad energiája, a vacsora után személyiségfejlesztő beszélgetésre velünk marad, melyből kiderül, miként segíthet a helyes táplálkozás, a jóga, a jóga filozófia gondjaink feltárásában, és a „mókuskerékből” való kilépésben.

Harmadik nap:
Ezen a napon ismét reggeli dinamikus jógával kezdünk, testtartás javító nyújtásokat, és gyakorlatokat, és a helyes légzés típusokat megismerve, utána pedig új superfoodokat ismerünk meg és keverünk bele a reggeli smoothie-ngba. Folytatjuk a beszélgetésünket Ayurvédikus irányba, így mindenki egy kicsit megismerheti ezt a 6000 éves (legősibb) gyógyászati tudományt,(science of Life) és iránymutatást kaphat önmaga Dosha típusára vonatkozólag, melyből például kiderül milyen ételek, élelmiszerek valók és nem valók számára.

Zuhanyzás, átöltözés után egy rövid erdei sétával vagy kerékpározással vesszük át a természet rezgését. Majd egy izgalmas ebédet fogyasztunk a séfünk ajánlásával. Ebéd után egy közös erdei kerékpározással, – időjárástól függően – búcsúzunk az Őrség mesés vidékétől.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
56 000 Ft (Jelentkezéskor 26.000 Ft + 30 000 Ft, 2020. Aug 28-ig.)

Részvételidíj tartalma:
– szállás: 2 éjszaka, elhelyezés 2 v 3 ágyas szobákban/apartmanokban ( A szállás a Őriszentpéter Öri Art Inn, Szekeres Lovastanyában)
– jógaterem, kézműves látogatások, szauna, kerékpárkölcsönzés (időjárásfüggő) díja
– minden étkezéshez szükséges alapanyag, superfoodok
– 2 x smoothie & zabkása reggeli, 2 x ebéd, 2 x vacsora, tiszta szűrt vízzel (Vegetáriánus)
– jógaórák, tematikus vezetett beszélgetések

Jelentkezés:

ilkopeter@hotmail.com
info@makeeathappen.com
0036209343620

(lemondás esetén a foglaló díja nem kérhető vissza)

Kezdőket és haladókat egyaránt várjuk, hiszen a korábbi magyarországi és thaiföldi táborok is megmutatták, hogy rövid idő alatt, a közös gyakorlások, beszélgetések milyen erős, pozitív EGYSÉGet teremtenek különböző emberekből .

 

 

Kapcsolódó cikkek