fbpx

Méregteleníts okosan!

Korábbi posztomban szó volt róla, hogy egy átfogó, egészséges étrend-, illetve életmódváltozás bevezetése előtt, az első dolgod egy méregtelenítő kúra elvégzése legyen.

detox1Ezzel megtisztíthatod a sejteket, a vért, továbbá a belső szerveket a lerakódott méreganyagoktól. Ez elkerülhetetlen, ugyanis a régi táplálkozási szokások nyoma még ott van a szervezetedben, különösképpen a májban, a gyomorban, és a belekben. A helytelen táplálkozás során létrejött nyálkás réteget el kell tehát távolítanod, hogy a tápanyagok, melyeket az új étrenddel viszel be a szervezetedbe, megfelelő mértékben tudjanak felszívódni. A cél érdekében különböző típusú méregtelenítő kúrák közül választhatsz, de olyanra essen a választásod, amit meg is tudsz tartani, vagyis, amire lesz elég időd. detox2

Emellett mérlegelned kell a választásnál szervezeted egészségi állapotát, gyengeségeit, hiányait. Ezek figyelmen kívül hagyásával könnyen negatív hatásokat, és stresszt idézel elő a szervezetedben. Mielőtt belefognál, mindenképpen ajánlatos egy szakértővel konzultálnod, a számodra legmegfelelőbb méregtelenítő kúráról.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Make Eat Happen facebook oldalához: itt.

KépKép1, Kép2

Kapcsolódó cikkek

Hagyj üzenetet