fbpx

Jóga és SUP tábor Koh Phangan 2017 Január

Ez volt a 3. alkalom, hogy ezen a varázslatos thaiföldi szigeten tölthettünk 12 napot.

DSC_0696w

A trópusi időjárás kitett magáért, mert kaptunk egy 4 napig tartó ciklont, és ezzel járó esőt, amit sokan a csoport tagjai közül még soha nem éltek át… Ennek okán elérték saját „határaikat” , és „visszahúzódtak” a félelmeikbe, ahonnan, csak nehezen voltak hajlandóak „kikukucskálni….

DSC_0469ww

Ezt tetézte, hogy az öblünk 2,5 napig áram nélkül maradt, így csak a generátorral üzemelő szomszédos hotelek nyújtottak „menedéket” az ON LINE életbe visszahúzódó emberek számára. Voltak olyanok is, akik mindennek dacára, túllépve a korlátaikon így is vállalták a SUP-os túrákat, amikor csak 1-2 órára elállt az eső…

DSC_0529ww

A reggeli jógaórák azonban zavartalanul zajlottak, elengedést, megnyílást hozva a jelenlevő többség számára.

FB_IMG_1484207355090w

A superfoodos Smoothie italunkat rendületlenül készítettük, fogyasztottuk reggelente, illetve a jógafilozófiai, ayurvéda, táplálkozási ismereteteket érintő beszélgetésen is nagy érdeklődéssel vett részt majd mindenki.

DSC_0510w

Ahogy kiderült az idő, enyhült a hangulat, és a csapat önállóan szerveződve túrákra indult, hogy a sziget látványosságait felfedezze.

DSC_0632w

DSC_0646w

A thai ételek és az itteni éttermek színvonala, ár/érték aránya még mindig alacsonyabb a környező szigetekénél, és a sziget energiái egy lazább, könnyedebb stílusba ringattak minket az ebédek, és vacsorák alatt.

DSC_0583w

DSC_0468w

Összességében egy remek csapat jött el az idén is, és mindenki magához képest biztosan lépett előrébb 1-2 lépést a korlátai leküzdése felé. Az itt tapasztalt, átadott ismeretek – csak remélni merem -egy nap majd mindenkiben elkezdenek kicsírázni, egy boldogabb, harmonikusabb, EGYségesebb életminőség felé, ami saját tapasztalásokon, tetteken  és belülről induló változásokból fakad.

Namaste

DSC_0546w

 

Kapcsolódó cikkek

Hagyj üzenetet