fbpx

Táplálkozás, Életmód tanácsadás hitelessége: Miért pont a MAKEEATHAPPEN?

Jógával, meditációval, jógapszichoterápia- és életmód tanácsadással, valamint táplálkozási konzultációval foglalkozom több, mint 10 éve: Hiszem, hogy mindezen módszerek a keleti tradíciókon (jóga, ayurvéda, buddhizmus, reiki és meditáció…) alapulva nyerik hitelességüket. Több ezer éves tapasztalás talaján állnak.

Számomra a HITELESSÉG elengedhetetlen. Ezért tanulmányaimat Keleten, a „gyökereknél” kezdtem. Azóta is folyamatosan gyakorlok, fejlesztem magam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A különböző természetközeli népcsoportok életmódjából fakadó hagyományok, megfigyelések és tapasztalások megkérdőjelezik a nyugati emberek beidegződéseit, paradigmáit, hiedelmeit, melyek családi és egyéb (külsőleges, felvett, reklámozott) mintákat helyeznek előtérbe. Az információk áradatában (internet, magazinok, média, számtalan online felület, stb.) nehéz kibogozni a HITELES válaszokat, hiszen nem tudjuk nyomon követni, kinek az érdekeit szolgálja,  ki pénzeli és publikálja a teszteket, szakkönyveket, termékleírásokat, élelmiszereken található feliratokat. Valójában kinek-minek higgyünk?

Célom :

minél több ember legyen tisztában azzal, hogy valójában:

– milyen tápanyagokra van szüksége a szervezetünknek?

– miből újul meg a sejtállomány és a szöveteink?

– pontosan mi van abban, amit ma megeszünk?

– milyen rövid és hossztávú hatása van testi és lelkiállapotunkra annak, amit megeszünk-megiszunk?

Küldetésem:

Megtisztelő és hálás helyzetben érzem magam, hogy a hozzám fordulóknak elkészíthetem a személyre szóló Táplálkozási tanácsadást, Coaching, Méregtelenítő programjukat, & Diétájukat-étrendjüket (Ayurvéda tipus, szupertáplálékok és Nyers étkezés…stb kombinálásával) és kiválasztani a számukra megfelelő, rendszeres Mozgásprogramot, mely legjobb szándékommal a Jóga terapeutikus módszerei felé mutat, hiszen a Test, Lélek és Tudat gyógyításának és egyensúlyának 6000 éves tradíciója, melyet napjainkban egyre többen kezdenek „felfedezni”.
A tapasztalataim és a tanulmányaim megosztásának lehetősége egy ajándék számomra, mely alázattal, türelemmel tölt el. E munkám, és saját tudásom továbbfejlesztése az igazi kiváltságom.
Csak remélhetem, hogy a számomra oly fontos hitelesség, és tapasztalásaim átadása inspirálóan hatnak a környezetemre, ezzel a hozzám fordulók megtalálják az „utat” saját maguk megismerése, és valós boldogságuk felé, hiszen mindannyian ezért születtünk ide, és ez az egyetlen IGAZI cél.

Ezek ismeretében a DÖNTÉS már mindenki sajátja, és felelőssége. Biztosítsunk magunknak és GYERMEKEINEK egészséges és tápláló ételeket és életmódot! Hiszen a gyorsételek, chipsek, szénsavas üdítők, előre gyártott, tartósított ételek leginkább függőséget okoznak, és nem az életerőt, és az immunrendszert erősítik.

Szerintem az étkezési alapismeretek az általános iskolai tananyag részét kellene, hogy képezzék. Bízom benne, hogy ez előbb utóbb megvalósul, én addig ezen a felületen és munkámon keresztül remélem egy inspirálóbb, jobb példát tudok mutatni az embereknek, a világnak.  Mielőbb jut valaki hiteles információk birtokába, annál jobb. Én 35 éves is elmúltam, mire a DÖNTÉS megszületett bennem, és másként kezdtem élni. Remélem, hogy te sokkal korábban döntesz helyesen, és rajtad keresztül egy más minőségű életet adsz majd gyermekednek is.

 

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk! Mosoly és napsütés!

info@makeeathappen.com

 

Csináljuk együtt:

Inspirálni, segíteni szeretnék, és végigkísérni az „ÚTON”, ahol hétköznapi, eddig megszokott táplálkozásod, életmódod, étkezési és bevásárlási szokásaid, receptjeid megreformálása után, megtapasztalsz, rátalálsz, egy könnyed, de hatékony, ugyanakkor egészséges, feltöltődést biztosító mozgásra, étrendre, életminőségre. Itt az elsődleges cél, már nem a fogyás, diéta, hanem az így elért egészséged megtartása lesz.

 

Kapcsolódó cikkek