fbpx

Ayurvéda terápiás masszázsszalon Budán

Karma Ayurvéda névvel nyílt a II. kerület Szépvölgyi út 38-ban egy csodálatos környezettet teremtő központ.

Anyuka és lánya hozta el, Keralából , és működteti ezt a több, mint 6000 éves tapasztalati tudáson alapuló gyógyászatot(amit az angolok Science of Life nak fordítanak) Indai ayurvéda terapeuta végzi a kezeléseket 22 éves tapasztalattal, kedvesen magyarázva -angolul- a testünkbe rejtett tüneteink lelki hátterét, miközben az andalító zene, és illatfelhőben ellazulunk a masszázsasztalon.

 

Relaxációs és stresszkezelések, fogyasztó, emésztési, szépítő terápiák, izuleti problémák kezelése…hogy csak néhányat ragadjak ki.

Én magam-miután egy ugrásra van a lakásomtól- rögtön az elsők között , nagy lelkesedéssel próbáltam ki a helyet. Az alábbi ayurvédikus kezeléseket kaptam:

-Abhyanga olajos testmasszázs sepciális olajkeverékkel a Dosha típusom szerint

-Patra potali kezelés a hátamra, ami a sok jóga gyakorlástól egy cseppet izomhúzódásos volt

-Swedana : indiai test szauna, hogy ellazuljanak az izmok és az olaj jobban felszívódjék, a felesleg pedig távozzék a testnedvekkel.

-Fejmasszázs speciális olajokkal

Mintha kicseréltek volna 1,5 óra után…a  kanapén egy finom indiai tea különlegességgel, és beszélgetéssel zártuk az ismerkedést. Én legközelebb egy szem/látásjavító terápiára iratkoztam fel…arról is beszámolok itt.

 

Addig is: jógaoktatók, gyakorlók, vagy bárki, aki még nem tapasztalta meg az ayurvéda terápiák, masszázsok lenyűgöző hatását…

Itt a hiteles terapeuta és a csodálatos szalon, csak Ti hiányoztok belőle…

NAMASTE

T: 0630 1789490

www.karmaayurveda.hu

FB: karmaayurvedahu

Kapcsolódó cikkek