fbpx

Az életenergia elvesztése

Biztosan észrevetted már, hogy változó kedvvel, odaadással, örömmel éled mindennapjaidat. Van, amikor szinte kicsattansz az örömtől, aktív vagy, máskor szinte kimozdulni, beszélni sincs kedved senkivel. Mi történik ilyenkor? Erre keressük most a választ.

Annyi „okos” megoldást kaptál már erre a kérdésre, de valójában csak újabb pénzköltésre ösztönöztek, (ezt a pirulát vedd meg, ilyen-olyan terápián vegyél rész stb…) de tartós változást, megoldást – lássuk be – nem hoztak. A változásnak ugyanis nem kívülről, hanem belülről kell megtörténnie. Meg kell érezned, hogy te magad is a környezet, a természet része vagy. Minden hatással van mindenre. Ahogy esik az eső, kihajtanak a magok, kisüt a nap, virágba borul a rét. Ebben a folyamatban minden energiát nyer valahonnan. Nincs ez másként az emberekkel sem.field-in-wild-flowers

A környezetedben lévő emberek négyfélék lehetnek.

1. „Csimpaszok”: akik leszívják az energiádat, rajtad lógnak
2. „Informátorok”: akikkel csak kevés időt töltesz és csak valamilyen további „útmutatásra” kapsz tőlük jelzést
3. „Hódítók”: akik elveszik az energiádat és abból táplálkozva hozzák létre, tartják fent magukat, terveiket
4. „Gyógyítók”: akikkel kellemesen érzed magad, mert szinte „töltenek” energiával

A felelősség a tied. Figyeld meg, melyik helyzetben, mit szeretne tőled a másik? Mindegy, hogy ez munka, baráti, vagy magánéleti viszony. Vannak e elvárások? Amennyiben igen, rögvest kizárhatod a „gyógyító” jelenlétét… Azonban ezek az energiák benned is feljöhetnek. Amíg magad viselkedésében észreveszed bármelyiket is, ne csodálkozz, hogy hasonlót fogsz bevonzani.

cute-lamb

Légy éber, mintha egy szobába lépnél be fehér bárányként. Ott észleled a többieket, akik báránybőrbe bújt farkasok, vagy fekete bárányok, esetleg hasonszőrűek, mint te. A feladat az: hogy hiába kedveskedik, játssza el a bárányt a farkas, amíg be nem hálóz, neked fel kell tudnod ismerni, hogy ő valójában csak egy farkas. Ebben a minőségében pedig előbb vagy utóbb beléd fog harapni és elveszi az energiádat. Nincs kit okolnod magadon kívül, te engedted meg, hogy ez megtörténjen. A farkas csak farkas tud maradni, ez a természet rendje.

Következő alkalommal az energia visszaszerzéséről olvashatsz…

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Make Eat Happen facebook közösségéhez: itt.

 

Fotók: Kép1, Kép2, Kép3

Kapcsolódó cikkek

Hagyj üzenetet