fbpx

Mit engedhetsz meg magadnak?

Sokan teszik fel manapság maguknak ezt a kérdést, ebben a a rohanó anyagias világban. A péntek vagy szombat esti “bulizások” vagy a hétköznapok stresszének kiengedése, jelentős összegekbe kerülnek, mégis a legtöbben így próbálják levezetni a felgyülemlett feszültségeket. Majd Hétfőn vissza a “malomkerékbe”….

 

Mások, egy ÁLOMBEFEKTETÉSRE gyűjtenek (25 évig törlesztendő lakás, új autó, utazások, melyekben soha meg nem élt minőségű, luxus  szállásokon laknak, és drága ételeket,italokat fogyasztanak …) és élik a mókuskerék mindennapokat. Igazolandó: dolgozni kell, mert a számlákat valakinek ki kell fizetnie.

Mi van akkor, ha egy olyan tapasztalás/élményre költesz, ami sorfordulót, életmód-szemléletváltást hoz az életedbe???  Melynek során nem csak a testedben,de a fejedben is méregtelenítesz? Mi van, ha személyreszóló kulcsot kapsz ahhoz, hogyan csökkentsd a stresszfaktorokat, és növeld a koncentrációdat, a jelenlétedet a hétköznapokban…

A 4. alkalommal rendezendő Jóga, SUP,Életmódtáborunk Koh Phangan trópusi szigetén (2018.Január.29-Február.9 ) ezt a tapasztalást célozza meg. A mozgás, a gasztró, és a relaxációs/meditációs élmények mellett, felfedezheted belső blokkjaidat, és szakmai segítséggel feloldhatod azokat.

Gyere el, kérdezz, beszélgess el korábbi táborok résztvevőivel, és JELENTKEZZ. (még 5 helyünk maradt) Szeretettel várunk INFOEST-re, 2017. November.14.-én 18 30-20 30 között a Jókai utca 8-ban a Kisparázs thai bisztróban.

info@makeeathappen.com

 

 

Kapcsolódó cikkek